GeKo - Sob 27 Mar, 2010 I w tej furze to wygląda super, to jakiś krótki włos flocka?rasta - Sob 27 Mar, 2010 0.75 mmGeKo - Sob 27 Mar, 2010 tzn że krótki Bo nie znamdługości jakie występują.rasta - Sob 27 Mar, 2010 My stosujemy 0,5 mm; 0,75 mm oraz 1 mm. Ale można i 4 mm zapodać wtedy to już perski dywan GeKo - Sob 27 Mar, 2010 Rasta, a tak hipotetycznie dałoby radę wyflokować ścianę takim dlugim flokiem? Mój kumpel ma zajoba na punkcie dobrego audio i już różne dziwne rzeczy robił na ścianach aby mu się dzwięk nie odbijał?Janusz - Pią 02 Kwi, 2010 Rasta czy z okazji świat wielkiej nocy, dostałeś jakieś zlecenia na flokowanie kurczaków i królików?? oraz carbonowanie jajek??
czy zamierzasz w wielkanocnym koszyczku posiadać takie produkty oraz jej poświęcić??rasta - Pon 05 Kwi, 2010 Mieliśmy zlecenie na 2 tyś jaj w kolorach tęczy, carbonu ie chcieli
Deseczka do EVO Steca (jakaś A grupa). Odlew z laminatu, ponoć będzie to najmocniejsze EVO w PL ale ja się nie znam :razz:
martin.h - Pon 05 Kwi, 2010
rasta napisał/a:
Deseczka do EVO Steca (jakaś A grupa).
Zbyszek czy Wiesiek ?Anonymous - Pon 05 Kwi, 2010 Stawiam na Wieśka i Mariuszarasta - Pon 05 Kwi, 2010 Mnie nie pytajcie jak tu tylko flokuję
Kolejna deseczka od EVO, tym razem po wybuchu jaśka:
Po wycięciach pod klatkę widać, że jasiek się już raczej nie przyda rasta - Pon 05 Kwi, 2010