FreeMan - Wto 14 Kwi, 2009 Marcel mozesz sprawdzic czy wogole dzies bedzie otwarte ? bo szkoly dzis jeszcze zakniete sa !!pP - Wto 14 Kwi, 2009 jest hala dzi¶ otwarta czy nie?M - Wto 14 Kwi, 2009 Ja niestety tym razem sie nie pojawie Anonymous - Pi± 17 Kwi, 2009 Rudello - Nie 19 Kwi, 2009 ¶wietne zdjecie
a gdzie reszta?FreeMan - Pon 20 Kwi, 2009 21 -> 04 -> 09 GRAAAAAAAAAMY
1.FreeMan
2.Tomek
3.Rudelloki
4.ppeyton
5. HeJ-Jimcze
6. Oskar
Wracam do gry
nie umiem ale musze troszke sportu pouprawiac.
jesli jest mozliwosc to moge przysjc z moja kolezanka
byla koszykarka 187 cm wzrostu zawodniczka bardzo dobra
czekam na info Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 z babami nie gramy
nie no mowie serio ja nie lubie i psuje to gre.. wezmiesz uderzysz przez przypadek, pilka, zlapiesz za cycka, poczujesz pot, wiem ze to niesprawiedliwe ale tak uwazam jakby dobrze nie grala zmienia sie gra na gorsze bo nie mozna jej zrobic co sie chceFreeMan - Pon 20 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
z babami nie gramy
nie no mowie serio ja nie lubie i psuje to gre.. wezmiesz uderzysz przez przypadek, pilka, zlapiesz za cycka, poczujesz pot, wiem ze to niesprawiedliwe ale tak uwazam jakby dobrze nie grala zmienia sie gra na gorsze bo nie mozna jej zrobic co sie chce
popieram. Zawsze jak sie pojawia kobieta robi sie bardziej niebezpiecznie...OSKAR - Pon 20 Kwi, 2009 jak to nie mozna???
stary a jak on acie w jajo walnie to co ??
hihihii
zastanowta sie i tyle Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 gralem kiedys z zajebiscie ogarnietymi dziewczynami, kiwka, rzut i wszystko ale to nie jest to samo, w koszu jest za duzo kontaktu i przepychanek a czasem przeciez zdarza sie jakas stluczka.
to jest nasz meski wieczor, czasami sie przychodzi cos wyladowac, odpoczac od bab. Sorry ziom ale ja nie bede juz tak chetnie przychodzil. i tak jak mowie wiem ze to ejst do dupy i niesprawiedliwe ale nie oszukujmy sie ze jest inaczej. Trenowanie, rzucanie, pykanie co innego, ale nie mecz i walka o cos.OSKAR - Wto 21 Kwi, 2009 dobrze rozumeim Jimi