12.5
trasa idzie przez bielany,żoli,wisłostradę i saską kępę wdłuż wału miedz.TomsoN - Czw 04 Sie, 2011 Dla mnie endomondo jest spoko, mierzy to co chcę, nic więcej po nim nie oczekuję, ma mierzyć tylko dystans i średnią prędkość, wszystkie komunikaty dźwiękowe mam wyłączone, automatyczną publikację na FB również.
Nie mam wersji PRO tak btw. Jedyną słabą rzeczą jest to, że raz przesłany "wynik/trasa" z telefonu nie może zostać ponownie uploadowany, bo nie ma takiej opcji.
No i nie wiem jak w innych programach ale w mapmytracks nie było opcji pauzowania przez gps czasu przejazdu trasy jeśli stoimy w miejscu np. na światłach gdzie endomondo po przejechaniu 2-3metrów automatycznie zaczyna liczyć dalej.faldzip - Czw 04 Sie, 2011 ziomek szuka roweru mtb/xc do 2000peelenów, co polecicie? Jakis Kellys czy jak?
Najlepiej opcja lepsza rama a gorszy osprzet - osprzet przedzej czy pozniej sie wysra to sie zmieni na lepszy.Yarko - Czw 04 Sie, 2011 dzisiejsza, lajtowa wycieczka z TomsoN'em
ktos cos wie o tym sprzecie? kuzynka pyta a ja sie nie znam na takich maszynach.
podkreslam, ze nie podpuszczam, jakas wyprzedaz na grouponie jest.Yarko - Nie 07 Sie, 2011 dzisiaj pękło kolejne 40km, średnia 24.22 km/h
w ciągu 7 dni 265km wasq - Nie 07 Sie, 2011
troche czasu minelo napisz jak sie sprawdzaja bo tez chce zamowic takie 2 sztuki w szerokosci 2,2
jak na asfalcie jak na polu w lesie itd..
ps. ktory model zamawiales druciaki zwijane czy te wypasione najdrozsze ??martin.h - Nie 07 Sie, 2011
wasq napisał/a:
troche czasu minelo napisz jak sie sprawdzaja bo tez chce zamowic takie 2 sztuki w szerokosci 2,2
jak na asfalcie jak na polu w lesie itd..
ps. ktory model zamawiales druciaki zwijane czy te wypasione najdrozsze ??
Mam druciaki 49 zł/sztuka.
Jestem zadowolony, pompuję w granicach 1.9/2.2 bara, więcej nie pompuję bo często jeżdżę po kamieniach, dziurach itp., a takie ciśnienie jest wtedy idealne. Jeżdżąc po polnych czy leśnych drogach spisują się dobrze, potrafi zamortyzować to czego nie da rady wychwycić amortyzator. Na asfalcie także mimo niskiego ciśnienia spisuje się dobrze, średnie na poziomie 25 km/h można utrzymać bezproblemowo, a gdyby ją dobić do 4 barów byłoby jeszcze lepiej.
Jedyny minus tej opony to trzymanie boczne, ze względu na brak dużych bocznych klocków trzeba uwazać aby nie wziąźc za szybko zakrętu bo mozna się zdziwić.
Co do zużycia to na razie niewiele moge napisać, zrobiłem ok. 400 km i jedyne objawy to zniknięcie włosków z czoła bieżnika w tylnej oponie.martin.h - Nie 07 Sie, 2011 Jesień to piękna pora roku, a i Colorado jest super
[vimeo]http://vimeo.com/26966423[/vimeo]wasq - Nie 07 Sie, 2011 oki dzieki za info