Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Młody Papież - Nie 10 Maj, 2009 przed ściągnieciem głowicy pasowałoby spuścić płyn chłodniczy... bo szkoda byłoby zalać jednak sprawny silnik takim syfem Greg - Nie 10 Maj, 2009 Panowie, powiedzcie mi ile kosztowałyby mnie następujące czynności:
- wymiana klocków przód/tył,
- wymiana tarcz przód/tył,
- wymiana sprężyn,
- zmiana zacisków.
Wszystko na moich częściach.Młody Papież - Pon 11 Maj, 2009 na stronie chłopaki mają jakiś cennik... może wyliczysz chociaz częściowy koszt...Bad-i - Wto 12 Maj, 2009 Marceli dzisiaj widzialem po raz kolejny Twojego ex puga. Po zadziwiajacej awarii jednego zaworu chlopak wyjechal na ulice i wrocil po 3 dniach. Tym razem padło kompletnie sprzeglo
p.s. jakis morderca to musi byc (drugi Rudello) Anonymous - Wto 12 Maj, 2009
Greg napisał/a:
Panowie, powiedzcie mi ile kosztowałyby mnie następujące czynności:
- wymiana sprężyn,
- zmiana zacisków.
Wszystko na moich częściach.
PW
ŚLICZNE
za kilka dni coś tu innego zapodamy,bo to hmmmm się nie nadaje
narazie -35mm
znajoma cholera
i e91 do nas trafiło, bo elektronika oszalała....
wreszcie uśmiechnięty Greg - Wto 12 Maj, 2009 O, a do czego swapujecie takie fajne zaciski?
Marceli, a serwisujecie zaciski też? Rozebrać, dobrać i wymienić gumki, tłoczki itd?Anonymous - Wto 12 Maj, 2009
Greg napisał/a:
Marceli, a serwisujecie zaciski też? Rozebrać, dobrać i wymienić gumki, tłoczki itd?
jak najbardziej k-mart - Wto 12 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Greg napisał/a:
Panowie, powiedzcie mi ile kosztowałyby mnie następujące czynności:
- wymiana sprężyn,
- zmiana zacisków.
Wszystko na moich częściach.
1. 10zl
2. 23zl
3. 30
4. 30zl
Sorry Marcel, musialem napisac.
Adamant zrobi za mniej, musicie byc konkurencyjni.Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 dużo się nie pomyliłeś, ale jestem spokojny, bo $$ na felgi przygotowana w wysokości 37,92złGaydek - Wto 12 Maj, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Co dokładnie?k-mart - Wto 12 Maj, 2009 Marcel pliz zmien avatara bo nie wiem czemu ale jakos kojarzysz mi sie z jakims kryminalista z Wolomina Anonymous - Wto 12 Maj, 2009
Gaydek napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Co dokładnie?
napewno tranzystory przy zamku centralnym a co jeszcze jutro się okaże ....Anonymous - Pią 15 Maj, 2009
nowe LEPSZE przewody do Crx'a b16a1
a przedwczoraj zamontowaliśmy nową chłodnice
a w niej 1L wody destylowanej i 4L płynu chłodzącego
a wygląda to mniej więcej tak
i Traction Bar - wg mnie za nisko, ale Pan mówi Pan ma
Anonymous - Pią 15 Maj, 2009 a tu dzień jeszcze z TOYO od 13 do 16 k-mart - Pią 15 Maj, 2009 kurwa co to za koromyslo ja pierdole????!!!!!!