HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
strick - Czw 03 Sty, 2008 Mick Ale ta propozycja juz była tydzień wczesniej, w poprzednim miesiacu...OSKAR - Pią 04 Sty, 2008 Mick, ja tam mysle,ze budzet nie bedzie potrzebny nie wiadomo jak duzy.a jakby co to zawsze mozesz liczyc na ludzików z forum Mick - Pią 04 Sty, 2008 dzięki, dzięki
ale ja dostęp do tegoż pod forum mam od niedawna... a ostatnio nawet dostępu do internetu nie miałem, w sumie dalej nie mam bo łącze się przez iPlusa, a to przecież nawet nie jest normalny internet...
ale z chęcią pojechał bym na jakiś inny tor kartingowy... najlepiej jakby udało się nam pojechać np do Biłgoraja gdzie w sumie nie jest za daleko i wynająć tam jakieś karty, albo samochodami pojeździć )
ale to nie na ten topic...OSKAR - Pią 04 Sty, 2008 pomysl dobry,ale jak sam mowisz nie tutaj.
wiec nie marudz tylko pakuj sie z nami do fury i jedziesz do krakowa:D
oczywiscie jak w koncu bedzie nas wiecej.206 Gti - Pią 04 Sty, 2008
Mick napisał/a:
albo samochodami pojeździć
samochodami jezdzimy do Lublina ! M - Pią 04 Sty, 2008
206 Gti napisał/a:
Mick napisał/a:
samochodami jezdzimy do Lublina !
wy to znaczy kto? KonradMK - Pią 04 Sty, 2008
eM napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Mick napisał/a:
wy to znaczy kto?
heheheCHRZANEK - Sob 05 Sty, 2008 Em'ku Oni - r26rulez - Sob 05 Sty, 2008
eM napisał/a:
wy to znaczy kto?
my, a co nie mozna ??Rudello - Sob 05 Sty, 2008 lachim bedziesz tak piratowal jak dzis na rosola ko 23 to nie wiem co to bedzie ... Rudello - Sob 05 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Mick napisał/a:
wy to znaczy kto?
hehehe
Paaaa-nowie....!KonradMK - Sob 05 Sty, 2008 ciiiiiiiiiiiiiiiiii...r26rulez - Sob 05 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
lachim bedziesz tak piratowal jak dzis na rosola ko 23 to nie wiem co to bedzie ...
nie wiem o czym mowisz ?? michool_vt - Sob 05 Sty, 2008
Michał napisał/a:
ja ( my, w kwestii ludzie z mojej roboty ) idziemy na 100 do frantica w piątek
dobrze wiedziec postaram sie zahaczyc o frantic w ten piatek M - Sob 05 Sty, 2008