ezdzilem tym w krakowie kiedys, chyba jak chrzanek szukal czegos takiego. podjechalem oblukac, gniotlo to naprawde niezle,
Faktycznie tak było !
Z AX'a jak widac nic nie wyszło, ale i tak mam "francę"
Za podobne pieniądze kupiłem auto 74 razy lepsze...106 - Nie 09 Mar, 2008
to juz kolejna fajna 5tka na blachach TK... renault mial tam jakas fabryke czy jak :Dk-mart - Nie 09 Mar, 2008 zajebisty williams 190KM, nawet na tych gejlukach
http://www.ricardo.ch/acc...63&LanguageNR=0Bart - Nie 09 Mar, 2008 kilka ciekawych fiaciorów pojawiło się na mobile.de:
tipo 3d wyglądające jak kupa, z dłubniętym silnikiem delty integrale, 400KM, 10k€
Bartku:
1) Jak dla mnie to to Tipo wygląda lepiej niż uno i punto I
2) Moca pozamiatało by wszystkimi na naszym forum, z Rastą, Machem i R26rulezem włącznie
Poza tym felgi z delty są przecudowne...Anonymous - Nie 09 Mar, 2008
To auto bylo nudowane pare lat temu w Poznaniu w Geko Cars. Jeszcze 2 lata temu jezdzil po Poznaniu i to wsciekle, ale pozniej mial kilku wlascicieli i nie wiem w jakim stanie jest teraz. Dziwne, ze tak czesto zmienia wlascicieli, ostatni raz chyba z pol roku temu.
To auto bylo nudowane pare lat temu w Poznaniu w Geko Cars. Jeszcze 2 lata temu jezdzil po Poznaniu i to wsciekle, ale pozniej mial kilku wlascicieli i nie wiem w jakim stanie jest teraz. Dziwne, ze tak czesto zmienia wlascicieli, ostatni raz chyba z pol roku temu.
Byl budowany najpierw z mysla o 1/4 i zdobyl kiedys MP w MINI. Pozniej chyba zrobili z niego democar'a GEKO.
gdy sie pojawil roverek z ZT AX odpadl Mick - Pon 10 Mar, 2008
oglądałem to kiedyś jak jeszcze za 16 tysi było do sprzedania z niedziałającą klimką... wtedy jeszcze na kabatach jeździło... fajny samochód do tego czasu był, nie wiem jak nowy właściciel z Wawra...
tylko ten kolorek troszke mylący strick - Pon 10 Mar, 2008