kurwa, on czeka na mnie ...
jeszcze dwa mieski i uzbieram szmajs ...
ekipa z lublina, kopcie doły przed wejscie do tego salonu, hakujcie oto moto, zastraszajcie tel. i rozkazujcie zamykac salon, nie wiem , róbcie coś ....strick - Czw 06 Mar, 2008 Michał z tego co wiem, wal do K-marta, to jest w salonie jego znajomego Michał - Czw 06 Mar, 2008 2 miesiące niestety musze czekać ... Niemy - Czw 06 Mar, 2008 wszystko ok, ale cena Michał - Czw 06 Mar, 2008 i co z tego
teraz wiem na co patrzeć. Kupiłem wczesniej egz który nie sprawiał większych probsów to i teraz dam rade
mówie dwa miesiące jak honde sprzedam odrazu ...kubas - Czw 06 Mar, 2008 To saxo wyglada mega !! Oby sie nie sprzedalo przez dwa miechy i zebys je kupil !!Michał - Czw 06 Mar, 2008 rurka wydech cos nisko jest z tyłu ...DeeS - Czw 06 Mar, 2008 Po 10 marca bede mogl sprawdzic to auto jesli chcesz Michal...k-mart - Czw 06 Mar, 2008
strick napisał/a:
Michał z tego co wiem, wal do K-marta, to jest w salonie jego znajomego
No wlasnie chcialem zapytac Starszego czy nie widzial go z bliska, ale okazuje sie ze znajomy sprzedal firme Michał - Czw 06 Mar, 2008 dees , w sumie mozesz, ale to tak z ciekawości , dopiero jakoś za dwa miechy ...DeeS - Czw 06 Mar, 2008
Michał napisał/a:
dees , w sumie mozesz, ale to tak z ciekawości , dopiero jakoś za dwa miechy ...