To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

fydi - Pią 18 Lip, 2014

was79 napisał/a:
o.k podpytam - w końcu za darmo mu królika przez tydzień jego wakacji nie przechowuje ;D

Zasugeruj mu, że jeżeli michool_vt nie znajdzie u niego pracy, to może już swojego króliczka więcej nie zobaczyć.

michool_vt - Pią 18 Lip, 2014

was79 napisał/a:
mu królika przez tydzień jego wakacji nie przechowuje ;D

którego? :D

was79 - Pią 18 Lip, 2014

Biore wszystkie!
Anonymous - Pią 18 Lip, 2014

michool_vt napisał/a:
kurde, zmieniłbym prace bo czuje niedosyt zawodowo...
nie szuka ktoś inż. budownictwa/prawie rzeczoznawce majątkowego?

ps. nie mam uprawnień, nie podpisze Wam książki budowy, no chyba ze bardzo ktos potrzebuje to sie cos załatwi :faja:

Napisz jakie masz doświadczenie. Jak byś chciał robotę w Skanska to mam cały czas dostęp do rekrutacji wewnętrznej i mogę Cię polecić :)

Niemy - Pią 18 Lip, 2014

:wall:

:lol2:

Czesio, to ja poprosze jakąs robote,tylko niezbyt ciężką ;D
M - Pią 18 Lip, 2014

Ja nawet nie mam cv a rekruterzy męczą mnie średnio 3 razy w tygodniu.
Wystarczy tak zrobić żeby dać się dobrze znaleźć po portalach zawodowych, praca znajdzie Ciebie bardzo szybko.
Cekawostką jest że za tą samą pracę w PL płacą np hipotetycznie 14k a za niemiecką granicą robi się już 24k z takimi samymi kosztami życia.

Najlepsza fucha to posrednik przy zatrudnianiu specjalistów.
Ostatnio widziałem ofertę za standardową pensję na tym stanowisku w PL dla firmy ze szwajcarii przy robieniu apek na szwajcarski rynek. Taki posrednik musi przycinac drugie tyle na takim pracowniku jak nie dwa razy więcej.

Ty jesteś wzięty profesjonalistą a ja operatorem koparki ręcznej.
kaziu1985pn - Sob 19 Lip, 2014

rabarbar napisał/a:
Ty jesteś wzięty profesjonalistą

ale żeś wszedł bez wazeliny :D

M - Sob 19 Lip, 2014

rabarbar napisał/a:
Ty jesteś wzięty profesjonalistą a ja operatorem koparki ręcznej.

A co ma zawód do tego, przecież masz ogromne doświadczenie - chyba że nie lubisz tego co robisz. Mogę Ci pomóc coś takiego ogarnąć, to żadna wielka sprawa - jeśli potrzebujesz.
Tylko nie na polski rynek bo tutaj zapewne na wykwalifikowanego pracownika patrzy się z łatką "robol".

michool_vt - Sob 19 Lip, 2014

M napisał/a:
Wystarczy tak zrobić żeby dać się dobrze znaleźć po portalach zawodowych
o to to, chyba muszę gdzieś wklepać swój profil.
Jakie portale oprócz goldenline sie tym zajmują?

Czesio napisał/a:
Napisz jakie masz doświadczenie. Jak byś chciał robotę w Skanska to mam cały czas dostęp do rekrutacji wewnętrznej i mogę Cię polecić :)
dzięki Czesio ale Skanska głównie pracuje w delegacji, albo zatrudniają na kontrakt, nie bardzo mnie to interesuje ;)
Cartoon - Sob 19 Lip, 2014

michool_vt, linkedin. Ostatnio można tam zauważyć dużą aktywność rekruterów. Jestem tego przykładem ;)
M - Sob 19 Lip, 2014

Egzakli, daj się znaleźć.
dzik - Sob 19 Lip, 2014

M napisał/a:

Cekawostką jest że za tą samą pracę w PL płacą np hipotetycznie 14k a za niemiecką granicą robi się już 24k z takimi samymi kosztami życia.

Znasz biegle niemiecki? U nich, przynajmniej do niedawna, głównym kryterium jest język. Muszą mieć mega interes by zaczeli gadać w innym języku.