To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

no name - Czw 16 Sie, 2012

poeby normalnie :lol2:
martin.h - Czw 16 Sie, 2012

A najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że jakby ktokolwiek inny napisał cokolwiek o starych M'a czy PiTT'a dostałby ostrzeżenie, wielce prawdopodobne, że od rycerza dobrego smaku Jakartiego :]
Zresztą samo pisanie o starych, a raczej o rodzicach któregokolwiek z forumowiczów czy się go zna, a niedajboże nie zna jest żałosne i idiotyczne. Po prostu można kogoś urazić, ale cóż ważne, że igrzyska trwają i trzeba show :]

PiTT - Czw 16 Sie, 2012

kurde, a gdzie Ci ktoś po rodzicach pojechał?
w sumie nawet te osobiste zaczepki są z delikatną nutką humoru, którego Ty niestety nie potrafisz wyłapać, szkoda bo niepotrzebnie generują się kolejne spięcia :/

Nieraz ktoś wyskakiwał ze starymi, podobnie jak teraz M, a Ty podchwyciłeś temat. Tylko czasem kretyn jeden z drugim nie pomyśli, że czyjegoś rodzica już może nie być na tym świecie, ale ważne że jest polewa xD
M - Czw 16 Sie, 2012

Nie chce mi się dyskutować, siedze nad morzem, popijam browara i mam to generalnie w dupie :lol2:
PiTT - Czw 16 Sie, 2012

M napisał/a:
Nie chce mi się dyskutować, siedze nad morzem, popijam browara i mam to generalnie w dupie :lol2:

+1

:rotfl:

Cieszymy się razem z Tobą, ale chyba niespecjalnie udane wakacje skoro siedzisz na forum? :>
M - Czw 16 Sie, 2012

martin.h napisał/a:
Cieszymy się razem z Tobą, ale chyba niespecjalnie udane wakacje skoro siedzisz na forum? :>

Nie widzę związku, lubie siedzieć na forum - nawet na wakacjach :) (dzieci zasypiają to co mam robić :) )

PiTT - Czw 16 Sie, 2012

martin.h napisał/a:
Nieraz ktoś wyskakiwał ze starymi, podobnie jak teraz M, a Ty podchwyciłeś temat. Tylko czasem kretyn jeden z drugim nie pomyśli, że czyjegoś rodzica już może nie być na tym świecie, ale ważne że jest polewa xD

jak już wypisujesz takie oskarżenia to dowód poproszę, nigdy z nikogo rodziców się nie wyśmiewałem
jeśli oskarżasz mnie o coś takiego a nie dostarczysz bezpośredniego dowodu to wysyłam wniosek o warna (a najlepiej bana)

PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:

jak już wypisujesz takie oskarżenia to dowód poproszę, nigdy z nikogo rodziców się nie wyśmiewałem
jeśli oskarżasz mnie o coś takiego a nie dostarczysz bezpośredniego dowodu to wysyłam wniosek o warna (a najlepiej bana)

Możesz sobie nawet wysłać wniosek o ukamieniowanie. Szczał na to pies :lol2:

M - Czw 16 Sie, 2012

Dobra Piotrek, pyerdol to :rotfl:
PiTT - Czw 16 Sie, 2012

martinku, jesteś mizerniutkiem trolkiem forumowym, idz gdzieś indziej bo słabo się czyta te gowno ktore wokol siebie wytwarzasz
mam nadzieje ze kiedys osobiscie bedziemy mogli sobie porozmawiac

Anonymous - Czw 16 Sie, 2012

Bonczek napisał/a:
Czesiu jak możesz odpowiedz na pytanie. Bo napisales ze przed wyjazdem na Kielce powstrzymał Cię pasek od alternatora, a teraz chcesz sprzedać samochód, w którym ciągle dłubiesz od kiedy go kupiłeś. Czy pasek od alternatora zadecydował, że chcesz sprzedać to auto lub kupić inne do upalania?

Zobaczę jak wypadnie pod względem awaryjności , dziś wyjechała z garażu została przepędzona i nadaje się na dd. Zwłaszcza że ma już zamontowany podtlenek. Ogarnę ją do końca i być może sprzedam. tzn sprzedam jeśli dostane okolice tego co mnie zadowoli.

A odnośnie reszty postów :

Bonczek - Pią 17 Sie, 2012

To po co chcesz kupić kolejny śmietnik do 4k? Skoro i tak do niego dołożysz z 500zł? To pewnie z tą astrą dałoby Ci koło 6-7k, więc mógłbyś kupić już coś naprawdę normalnego.
Mucha - Pią 17 Sie, 2012

Czesio napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Czesiu jak możesz odpowiedz na pytanie. Bo napisales ze przed wyjazdem na Kielce powstrzymał Cię pasek od alternatora, a teraz chcesz sprzedać samochód, w którym ciągle dłubiesz od kiedy go kupiłeś. Czy pasek od alternatora zadecydował, że chcesz sprzedać to auto lub kupić inne do upalania?

Zobaczę jak wypadnie pod względem awaryjności , dziś wyjechała z garażu została przepędzona i nadaje się na dd. Zwłaszcza że ma już zamontowany podtlenek. Ogarnę ją do końca i być może sprzedam. tzn sprzedam jeśli dostane okolice tego co mnie zadowoli.

A odnośnie reszty postów :

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

fuck filmik miszcz...