w okolicach Drawska Pomorskiego, w hotelu jeszcze wszyscy spali, kiedy o 6:00 rano wybiegałem na łąki, pola, w głąb lasu
gdzie wyjechały na mnie dwie dywizje czołgów i pułk piechoty.
ustanowiłem wtedy swój rekord na tym dystansie Walle - Śro 10 Lip, 2013
Jakarti napisał/a:
Walle napisał/a:
w okolicach Drawska Pomorskiego, w hotelu jeszcze wszyscy spali, kiedy o 6:00 rano wybiegałem na łąki, pola, w głąb lasu
ustanowiłem wtedy swój rekord na tym dystansie
trafiłeś, bo był to wyjazd związany z zakończeniem zdjęć do programu SELEKCJA na TVN Turbo i mjr KUPS przeganiał tam właśnie biednych chłopców z całej Polski po poligonie.... Jakarti - Śro 10 Lip, 2013 hehehehMichał - Śro 10 Lip, 2013
Walle napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Walle napisał/a:
trafiłeś, bo był to wyjazd związany z zakończeniem zdjęć do programu SELEKCJA na TVN Turbo i mjr KUPS przeganiał tam właśnie biednych chłopców z całej Polski po poligonie....
jako że moj dawny pracodawca "czołgownia" był sponsorem selekcji - byłem z nimi 4 dni aby nakręcić materiał.
Generalnie, duzo w TV nie pokazują - tych chłopaczków tam naprawdę męczą przeokrutnie.EmerytRs2 - Śro 10 Lip, 2013 Wciskales tandete d inspektoratu co z tymi sklepanmi . Do 1500 zl ma .by. ten rower.bizon - Śro 10 Lip, 2013 EmerytRs2, e ma. ,ale mge iC ewelina swój ..doic EmerytRs2 - Śro 10 Lip, 2013 telefon
w temacie miałem ostatnio spore zaległości jeżeli chodzi o regularne uprawianie sportu.
niestety nie ćwiczę od prawie 3 miechy na siłowni, wszystko opadło. Tak to z siłką jest...ubolewam trochę z tego powodu.
dzisiaj ponad 30 km na rowerze, następnie 4 biegiembizon - Śro 10 Lip, 2013
EmerytRs2 napisał/a:
telefon
wiem
EmerytRs2 napisał/a:
wszystko opadło
z wiekiem tak jest
EmerytRs2 napisał/a:
dzisiaj ponad 30 km na rowerze, następnie 4 biegiem
gjWalle - Śro 10 Lip, 2013
Michał napisał/a:
Walle napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Walle napisał/a:
trafiłeś, bo był to wyjazd związany z zakończeniem zdjęć do programu SELEKCJA na TVN Turbo i mjr KUPS przeganiał tam właśnie biednych chłopców z całej Polski po poligonie....
jako że moj dawny pracodawca "czołgownia" był sponsorem selekcji - byłem z nimi 4 dni aby nakręcić materiał.
Generalnie, duzo w TV nie pokazują - tych chłopaczków tam naprawdę męczą przeokrutnie.
taaak, dla mnie są kozakami mimo iż mam/miałem dużo do czynienia ze sportem to wymiękam EmerytRs2 - Czw 11 Lip, 2013 w końcu wojsko to nie zabawa Vlodarsky - Sob 27 Lip, 2013 Dzisiaj 10 i 5 km powstańczych do przebiegnięcia wieczorem. Kto się zapisał ? Kto biegnie ? Nie trenowałem ale mam chęć "podciągnąć życioofke" o parę sekund...bizon - Sob 27 Lip, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Nie trenowałem
Piłeś piwo, jadłeś chipsy, to wystarczy
Ja właśnie wróciłem z pogotowia i zakończyłem sezon Vlodarsky - Sob 27 Lip, 2013
bizon napisał/a:
Ja właśnie wróciłem z pogotowia i zakończyłem sezon
No co Ty... co się stało ??????????Vlodarsky - Sob 27 Lip, 2013 gips - widziałem na pejsbuku ale jak ?Anonymous - Sob 27 Lip, 2013 Z tego co widze na FB to niestety "GYPSy king" na 6tyg