Nie można być prawicowcem i mordercą 100 osób.
Prawica zbudowana na jest na chrześcijańskiej kulturze zachodniej.
Więc jeśli zamordujesz tyle osób to taki z Ciebie prawicowiec jak z koziej dupy fujarka.
Co to za wegetarianin co wpi.erdala schabowy.
Pozatym ten psychol z norwegii był masonem i syjonistą.
A no wlasnie ze nie, bo ta chrzescijanska kultura zachodu opiera sie wlasnie na kilkunastu wiekach nawracania za pomoca ognia i miecza i to zarowno w polityce zagranicznej Europy (wyprawy krzyzowe, podboje obu ameryk etc.) jak i wewnetrzej (Inkwizycja w Hiszpanii, Portugalii, Francji z np. holokaustem cyganow, krawe tlumienie ruchow "heretyckich" min. Katarow we Francji i Husytow w Czechach, w ubieglym wieku za dobrym przykladem jest sojusz kosciola z Franko podczas wojny domowej w hiszpanii). I na takiej wlasnie tradycji Europejskiej opiera sie powyzszy Norweg. Syjonista tez byl na zasadzie walki ze wspolnym wrogiem czyli Arabami (takim samym syjonista sa Turcy ...).
Kościoła a nie Chrześcijaństwa.
Tak samo było w PL - 15% księży współpracowało z SB.
Kościół katolicki postępował wiele razy tak jak piszesz jak najgorsi zbrodniarze.
Kościół to instytucja religijna, a Chrześcijaństwo to podstawa wiary. Opiera się na 10 przykazaniach ze starego testamentu do którego KK ma tyle co nic.
Skoro ktoś morduje na podstawie 10 przykazań to musi być obłąkanym psychopatą.Marek23 - Czw 11 Sie, 2011
pcs napisał/a:
A no wlasnie ze nie, bo ta chrzescijanska kultura zachodu opiera sie wlasnie na kilkunastu wiekach nawracania za pomoca ognia i miecza i to zarowno w polityce zagranicznej Europy (wyprawy krzyzowe, podboje obu ameryk etc.) jak i wewnetrzej (Inkwizycja w Hiszpanii, Portugalii, Francji z np. holokaustem cyganow, krawe tlumienie ruchow "heretyckich" min. Katarow we Francji i Husytow w Czechach, w ubieglym wieku za dobrym przykladem jest sojusz kosciola z Franko podczas wojny domowej w hiszpanii). I na takiej wlasnie tradycji Europejskiej opiera sie powyzszy Norweg. Syjonista tez byl na zasadzie walki ze wspolnym wrogiem czyli Arabami (takim samym syjonista sa Turcy ...).
I wszystkie rzeczy które powyżej wymieniłeś są oficjalnie potępione, bez dwóch zdań.
Ale z drugiej strony szczytem mody nadal jest koszulka z che guevarą ( specjalnie piszę z małej).Ryba - Czw 11 Sie, 2011 Jak już skończycie ten polityczny bełkot, przenieście to do innego tematu albo usuncie te posty M - Czw 11 Sie, 2011
mi napisał/a:
ta dyskusja do niczego nie doprowadzi, wiecie o tym dobrze. Może więc jednak wrócić do tematu, hę?
U mnie narazie cisnienie i puls w normie. Jak podskoczy obiecuję nie pisać.Michał - Czw 11 Sie, 2011 dawaj rybson coś smiesznego. Bo wstawione zarty M, marka, pcsa i inynch są nie śmieszne albo ich nie kumam M - Czw 11 Sie, 2011 Powiem szczerze ze z tego psa co w pogoni za drugim odbił się od żywopłotu - śmiałem się 15minut z przerwami Janusz - Czw 11 Sie, 2011
Cytat:
Powiem szczerze ze z tego psa co w pogoni za drugim odbił się od żywopłotu - śmiałem się 15minut z przerwami
+1 zniszczył mnie ten gif, aczkolwiek i tka absolutnym mistrzem jest koleś srający w locie Ryba - Czw 11 Sie, 2011 ruscy się pomylili troszku w obliczeniach
NBL - Czw 11 Sie, 2011 koło dupy plyndz mi - Czw 11 Sie, 2011 dobrzeeee - na to czekamy! pcs - Czw 11 Sie, 2011 Jak to jest, ze ruskim sie nic nie dzieje przy wypadkach przy ktorych normalny czlowiek by co najmniej jezdzil na wozku ...M - Czw 11 Sie, 2011 Kwestia promili Michał - Czw 11 Sie, 2011
M napisał/a:
Kwestia promili
Bonczek - Czw 11 Sie, 2011
M napisał/a:
Nie można być prawicowcem i mordercą 100 osób.
Prawica zbudowana na jest na chrześcijańskiej kulturze zachodniej.
Więc jeśli zamordujesz tyle osób to taki z Ciebie prawicowiec jak z koziej dupy fujarka.
Co to za wegetarianin co wpi.erdala schabowy.
Pozatym ten psychol z norwegii był masonem i syjonistą.
W ramach ciekawostki dodam tylko, że akurat jak to się stało to byłem wtedy w Norwegii i rozmawialiśmy z jednym Norwegiem (nie słoikiem) na temat całej sytuacji - to co powiedział trochę nas zszokowało, ale powiedział tak - stała się tragedia, tyle osób nie żyje, i od razu dodał - dobrze, że tych komunistów ktoś tępi bo oni nas niszczą i wysysają z naszego kraju to co buduje jakość życia tutaj.kamil - Pią 12 Sie, 2011 PCS, trafne przykłady