To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

pP - Czw 29 Paź, 2009

Kamilbike - Pią 30 Paź, 2009

Kto by pomyslal Ferrari ze swiatlami od GTRa ;)
Anonymous - Sob 31 Paź, 2009

Forza 3 super gierka jedyne co mi tam nie pasuje to to że tak zmodowałem mojego Golfa VI Gti że wciągam nim nawet Mclarena F1 :/
PiTT - Sob 31 Paź, 2009

ptaku napisał/a:
Forza 3 super gierka jedyne co mi tam nie pasuje to to że tak zmodowałem mojego Golfa VI Gti że wciągam nim nawet Mclarena F1 :/

nic dziwnego, słyszałem że wszystkie mody opracowane są przez CompSport ;D

:) ta grube mody mam silnik od r36 biturbo + napęd AWD :)
anjas - Sob 31 Paź, 2009

ptaku napisał/a:
ta grube mody mam silnik od r36 biturbo + napęd AWD

mam tą samą konfigurację, ale w golfie I.
Trochę lżejszy niż VI.

No to zapewne lepiej się zbiera od mojej ciężkiej VI :)
anjas - Sob 31 Paź, 2009

ptaku napisał/a:
No to zapewne lepiej się zbiera od mojej ciężkiej VI

czasem ciężko opanować maszyne :D

dużo fajniej się prowadził z silnikiem od r36 bez turbiny :) , muszę teraz takiego zbudować.

Widziałem że można też zrobić fajną konwersje do drftu czyli Honda Integra RWD + silnik od hondy s2000 :)
zefir - Sob 31 Paź, 2009

ptaku napisał/a:
Widziałem że można też zrobić fajną konwersje do drftu czyli Honda Integra RWD + silnik od hondy s2000 :)

si, i dosyc fajnie to smiga jak sie dobrze poustawia zawiache i dyfer :) )

Kamilbike - Sob 31 Paź, 2009

Ja sie wkurzylem bo mialem nadzieje ze Ci z microsoftu ogarna mody BMW i np do E30 da rade wstawic jakis silnik od nowych Mek ale gowno z tego wyszlo:/ Mojego golfa mk1 zrobilem na 2.0 TFSI 525KM czas na 400m na seryjnej skrzyni 13.5s, bo przy 200kmh caly czas mieli :P Verone moze miec 1250KM prawie 400kmh mozna nim poleciec na odcinku jednej mili. Narazie nie ogarnalem jakiejs szybszej fury na prosta. Za to w zakrecie wedlug mnie niszczy system lotus exige, polowe gry juz nim przelazlem w klasie A, jak dla mnie mistrz. Do Klasy R3 Ferrari FXX kosi :)

I nie wiem dlaczego Ptaku mowisz ze mozna 'maklarena ' objezdzac. Ja swoim golfem nie dawalem rady, proste moze jeszcze ok, ale zakrety to juz koszmar. To jest wedlug mnie duza poprawa w stosunku do Forzy 2 gdzie dlubanynm na 500KM CRXem mozna bylo dymac fury za mln kredytow

Kamilbike - Pon 02 Lis, 2009

wczoraj myslalem ze wypierd... Xa za okno :/ Lecialem wycig po trasie le-mans jestem na prowadzeniu na dupie siedzi mi salen czy jak mu tam. lekko mnie wyciagnelo na pobocze i trafilem na ulubione miejsce PP czyli spowalniacz dozerowy :/ Kurywa wjechalem doslownie 2 kolami na to reszta jeszcze leciala troche po torze i jak mnie zastopowalo to zrobilem 2 pirlety w miejscu. Juz wiem po kiego dali ten glupi cofacz czasu
M - Pon 02 Lis, 2009

To jest wlasnie twarz microsoftu, bledu nie naprawimy ale czas mozesz cofnąć.
Michał - Pon 02 Lis, 2009

hehehe
dobre :D

pP - Pon 02 Lis, 2009

czy tylko ja tak mam czy wszyscy też w forzie??
można w tą gre w ogole grać przez sieć?? bo poki co to tylko czasy mi sprawdza z tymi z neta..ale opcji wyscigu w ogole nie widze ;/