pP - Czw 29 Paź, 2009 Kamilbike - Pią 30 Paź, 2009 Kto by pomyslal Ferrari ze swiatlami od GTRa Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 Forza 3 super gierka jedyne co mi tam nie pasuje to to że tak zmodowałem mojego Golfa VI Gti że wciągam nim nawet Mclarena F1 PiTT - Sob 31 Paź, 2009
ptaku napisał/a:
Forza 3 super gierka jedyne co mi tam nie pasuje to to że tak zmodowałem mojego Golfa VI Gti że wciągam nim nawet Mclarena F1
nic dziwnego, słyszałem że wszystkie mody opracowane są przez CompSport Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 ta grube mody mam silnik od r36 biturbo + napęd AWD anjas - Sob 31 Paź, 2009
ptaku napisał/a:
ta grube mody mam silnik od r36 biturbo + napęd AWD
mam tą samą konfigurację, ale w golfie I.
Trochę lżejszy niż VI.Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 No to zapewne lepiej się zbiera od mojej ciężkiej VI anjas - Sob 31 Paź, 2009
ptaku napisał/a:
No to zapewne lepiej się zbiera od mojej ciężkiej VI
czasem ciężko opanować maszyne
dużo fajniej się prowadził z silnikiem od r36 bez turbiny , muszę teraz takiego zbudować.Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 Widziałem że można też zrobić fajną konwersje do drftu czyli Honda Integra RWD + silnik od hondy s2000 zefir - Sob 31 Paź, 2009
ptaku napisał/a:
Widziałem że można też zrobić fajną konwersje do drftu czyli Honda Integra RWD + silnik od hondy s2000
si, i dosyc fajnie to smiga jak sie dobrze poustawia zawiache i dyfer )Kamilbike - Sob 31 Paź, 2009 Ja sie wkurzylem bo mialem nadzieje ze Ci z microsoftu ogarna mody BMW i np do E30 da rade wstawic jakis silnik od nowych Mek ale gowno z tego wyszlo:/ Mojego golfa mk1 zrobilem na 2.0 TFSI 525KM czas na 400m na seryjnej skrzyni 13.5s, bo przy 200kmh caly czas mieli Verone moze miec 1250KM prawie 400kmh mozna nim poleciec na odcinku jednej mili. Narazie nie ogarnalem jakiejs szybszej fury na prosta. Za to w zakrecie wedlug mnie niszczy system lotus exige, polowe gry juz nim przelazlem w klasie A, jak dla mnie mistrz. Do Klasy R3 Ferrari FXX kosi
I nie wiem dlaczego Ptaku mowisz ze mozna 'maklarena ' objezdzac. Ja swoim golfem nie dawalem rady, proste moze jeszcze ok, ale zakrety to juz koszmar. To jest wedlug mnie duza poprawa w stosunku do Forzy 2 gdzie dlubanynm na 500KM CRXem mozna bylo dymac fury za mln kredytowKamilbike - Pon 02 Lis, 2009 wczoraj myslalem ze wypierd... Xa za okno Lecialem wycig po trasie le-mans jestem na prowadzeniu na dupie siedzi mi salen czy jak mu tam. lekko mnie wyciagnelo na pobocze i trafilem na ulubione miejsce PP czyli spowalniacz dozerowy Kurywa wjechalem doslownie 2 kolami na to reszta jeszcze leciala troche po torze i jak mnie zastopowalo to zrobilem 2 pirlety w miejscu. Juz wiem po kiego dali ten glupi cofacz czasuM - Pon 02 Lis, 2009 To jest wlasnie twarz microsoftu, bledu nie naprawimy ale czas mozesz cofnąć.Michał - Pon 02 Lis, 2009 hehehe
dobre pP - Pon 02 Lis, 2009 czy tylko ja tak mam czy wszyscy też w forzie??
można w tą gre w ogole grać przez sieć?? bo poki co to tylko czasy mi sprawdza z tymi z neta..ale opcji wyscigu w ogole nie widze