Pirania - Śro 03 Sie, 2011 SportsTracker ?TomsoN - Śro 03 Sie, 2011 Endomondo ostatnio zacząłem się tym bawićbizon - Czw 04 Sie, 2011 uzywalem all sports gps i endomodo, to ostatnie to porazka jak dla mnie. obecnie sports tracker, jest sporo fajniejszy niz all sports.Yarko - Czw 04 Sie, 2011 ja od niedzieli 94,06 kmM - Czw 04 Sie, 2011 Potrzebuje w moim bajku zalożyć opony drogowe
Cena nie gra roli byle bylo jak najtaniej Chodzi o dojazdy do pracy mi - Czw 04 Sie, 2011 a jakieś jeszcze mody chcesz poczynić, czy zmiana opon Ci wystarczy?
Bo teges... Twój rower nie do końca dobrą bazą jest...Pirania - Czw 04 Sie, 2011 Testowałam Endomondo w wersji free, niestety do ostatecznej rezygnacji przekonało mnie to, że ze sportów mam nawet pływanie LOL, a rolki mam tylko jako "nartorolki" - pytanie czy to tylko takie tłumaczenie choć niekoniecznie bo jest cos takiego jak nartorolka i to nie to samo co rolka - coś jest nie tak.
Samowolna publikacja wyników na FB nawet jeśli nie włączyłam tego!
"Trener" jest tak cicho, że prawie nie słychać, wiec już lepiej wyłaczyć podczas słuchania muzy.
Mimo ustawienia km dalej uparcie wyświetla mile.
Znajomej pokazuje czasem prędkość 200km/h na rolkach
Moze w wersji PRO jest ok, ale już tego nie sprawdzę.. Szata graficzna w porównaniu ze sportstrackerem jest 100 lat za murzynami niestety...M - Czw 04 Sie, 2011
mi napisał/a:
a jakieś jeszcze mody chcesz poczynić, czy zmiana opon Ci wystarczy?
Bo teges... Twój rower nie do końca dobrą bazą jest...
Wiesz co, tylko opona. Moje wymagania co do roweru są mikroskopijne ale jednak na drogowej oponie lepiej posmigac po mieście bo mam mniejsze opory zwyczajniej.Yarko - Czw 04 Sie, 2011 ja w sumie nie miałem problemów z Endomondo, wszystko pokazuje jak trzeba nie licząc niedzielnego wypadu, z którego mam zarejestrowane tylko 24km, ale to pewnie przez burze tel. zgubił sygnał GPSbizon - Czw 04 Sie, 2011 yarko, glownym problemem endomodo, jak dla mnie, jest interfejs w telefonie, o www juz nie wspomne.Yarko - Czw 04 Sie, 2011
bizon napisał/a:
yarko, glownym problemem endomodo, jak dla mnie, jest interfejs w telefonie, o www juz nie wspomne.
bizon, a co konkretnie Ci przeszkadza ?
jak dla mnie w endomondo wszystko jest proste i czytelne, zarówno w tel. jak i na stronie
ale chętnie poczytam o zaletach innych programówGeKo - Czw 04 Sie, 2011
Pirania napisał/a:
pytanie czy to tylko takie tłumaczenie choć niekoniecznie bo jest cos takiego jak nartorolka
Jest coś takiego, używają tego narciarze biegowi do treningów w lecie
mi - Czw 04 Sie, 2011
M napisał/a:
Wiesz co, tylko opona.
no to co - kupuj opończe wąskie! Ktoś ostatnio coś linkował rozsądnego Chrzankowi bodaj.M - Czw 04 Sie, 2011
mi napisał/a:
M napisał/a:
Wiesz co, tylko opona.
no to co - kupuj opończe wąskie! Ktoś ostatnio coś linkował rozsądnego Chrzankowi bodaj.
Muszę przedrzeć się przez gąszcz technicznych wiadomości w tym temacie i zanabędę z linka Yarko - Czw 04 Sie, 2011 M, ile masz km do pracy ?