To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.

GeKo - Pią 08 Maj, 2009

Nie, śruba nie. Po prostu są za miękkie. U mnie są wszystkie nowe Bilsteina, a i tak jak przyspieszam mocno to kolektor mi styka się ze stabilizatorem i mam orkiestrę w środku. Zestaw sportowych z Boutique renault 900 Ojro :wall:
dzik - Pią 08 Maj, 2009

U mnie padla, ale przy 90kkm. Jak zyla to nigdy kolektor halasu nie robil.
Teraz jak mam powerflexa denerwuja mnie drgania na jalowym, chyba zrobie mix seryjnej z powerflexem.

GeKo - Pią 08 Maj, 2009

dziku, a masz kolektor 4-1 czy 4-2-1. bo 4-2-1 jest jakiś 1cm od stabilizatora. Inna sprawa że podejrzewam że za całe zło i tak najbardziej odpowiedzialna jest ta na skrzyni i kołysce, to ona za bardzo pozwala się obrócić silnikowii i wtedy mamy stuk puk. Zresztą co sie dziwić jak ta sama poducha jest w clioI 1.1 i clio sport.
dzik - Pią 08 Maj, 2009

4-1, jak jest wywalona to kolektor przy pelnym ognu halasuje, ale narzekac nie moge jesli przezyly 90kkm upalania.
wniosek jest taki ze 1.1 ma zajebiste poduchy :faja:

Anonymous - Pią 08 Maj, 2009

dzisiejsza ciekawostka megane coupe.. po odkreceniu korka spustu oleju najpierw wyleciala szklanka plynu chlodzacego a dopiero potem wodnisty olej.. a po zdjeciu glowicy naszym oczom ukazal sie taki widok..:

Miło... a przyjechał tylko na wymianę oleju pewnie? :]
M - Pią 08 Maj, 2009

Brak słów
Bart - Pią 08 Maj, 2009

kurde, grubo.

ten silnik w ogóle działał?

k-mart - Pią 08 Maj, 2009

mozna powiedziec ze silnik jest "dolany" :D
Tak to wlasnie jest w renaultach, silnik w takim stanie styka by zniszczyc kazdego innego hatcha o 100KM z 1l

kumpel kupił to gówno w poznaniu i przejechał 2kkm i nadal by jeździł ale przyjechał do nas na przegląd i o_O
M - Pią 08 Maj, 2009

k-mart napisał/a:
Tak to wlasnie jest w renaultach, silnik w takim stanie styka by zniszczyc kazdego innego hatcha o 100KM z 1l

cpaj dalej te anabole :crazy:

Ale to silnik nie dawał żadnych oznak awarii ?

Jak myślicie tylko na wymianie uszczelki się skończy ?

k-mart - Pią 08 Maj, 2009

eM napisał/a:
k-mart napisał/a:

cpaj dalej te anabole :crazy:

Moze mi powiesz ze nie napisalem prawdy?

M - Pią 08 Maj, 2009

Powinienes przejrzec na oczy i wyrosnąć już z tych majaków

Panowie ciiiiiiiiiiiiiiiiii xD