HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
michool_vt - Pon 31 Gru, 2007 ja sie pisze na gokarty i na impreze w wieczor poprzedzajacy na 105%
wszystkich, wszedzie za reke zaprowadze Michał - Pon 31 Gru, 2007 ja ( my, w kwestii ludzie z mojej roboty ) idziemy na 100 do frantica w piątekr26rulez - Pon 31 Gru, 2007 ja niestety odpadam. umowiony jestem do serwisu w sobote o 7 rano. niezla karaRudello - Pon 31 Gru, 2007 zioomm ale przeciez serwis jest dla ciebie a nie ty dla nich.. w sensie klient nasz pan r26rulez - Wto 01 Sty, 2008 no wiem ale w tygodniu nie mam kiedy im zostawic samchodu, wiec zostala mi sobota. A dlaczego tak rano- bo chce miec samochod tego samego dnia.206 Gti - Wto 01 Sty, 2008 Witam Państwa !
Pomysł jest naprawde Super. Bravo dla Marcela za zaangarzowanie i ideę. Moja sytuacja wygląda następująco:
1. Studiuje BLC
2. Pracuje
3. Robię Aplikajcę Adwokacka -( mam kolokwium 28 )
Weekendy to tak naprawde jedyny dni w których moze i musze sie uczyć. Wiec nie mogę sobie pozwolić niestety w chwili obecnej na dwudniowy wyjazd.
Druga sprawa to fakt dośc dratycznego przeniesienia miejsca rywalizacji o bagatela 400 km. Wiadomo ze nie kazdy z różnych względów dotrze co nie jest fair z punktu widzenia klasyfikacji...
Tak to w mojej ocenie wygląda.
Moja propozycja jest następujaca:
Jedzcie sobie Panowie do Krakowa - Zyczę wam dobrej zabawy ... ale rezultatów osiągnietch w Krakowie nie wpisujmy do naszej Klasyfikacji ... Bo jak to bedzie wyglądało ktoś z Krakowa zrobi dwa dobre czasy - wyjąduje na niezłym miescu w Tabeli a potem co nie bedzie mógl jedzic bo dalsze eliminacje znowu będą w WArszawie ... To taki troche groch z kasustą w mojej ocenie.
Dojedzijmy tą eliminacje normalnie jak było ustalone ... a drugą edycje mozna zrobic lotna ... kto będzie chciał będzie jezdzi po Polsce.... Co jest Fajnie po warunkiem ze ma sie czas...
Oczywiscie to tylko moje zdanie ... Decyzje zostawiam Marcelowi on jest Szefem kartów i dzięki niemu się bawimy co zawsze podkreślam...
tAk czy inaczej Zyczę wam Udanego wyjadzu i Dobrych czasów .. Blokujcie Free i Marcela!!!!106 - Wto 01 Sty, 2008 ja krotko - 12 i 13 jestem w wawie :/ nie mam jak sie wywinac musze byc...CHRZANEK - Śro 02 Sty, 2008
206 Gti napisał/a:
Jedzcie sobie Panowie do Krakowa - Zyczę wam dobrej zabawy ... ale rezultatów osiągnietch w Krakowie nie wpisujmy do naszej Klasyfikacji ...
Kolego Adamie
Przypominam że HH.Org nie jest zcentralizowane, a zamyslem rywalizacji jest wlaśnie danie równych szans WSZYSTKIM a więc także nam "wieśniakom" spoza Warszawy
Mysle że twoja nieobecność na jednej rundzie ma sie nijak do mojej nieobecności na 4 poprzednich i jakoś z tego powodu nie placze ...
Kubas & Chrzanek zapraszają po Krakowie do Bydgoszczy ...Michał - Śro 02 Sty, 2008 zgadzam sie z chrzanem w kwestii wieśniaków jak i punktacji ... kubas - Śro 02 Sty, 2008 Ja ogarniam tematu toru kartingowego ale duzego takze do Bydgoszczy zachecam szczegolnie ) Tylko hothatchami trzeba przyjechac.... ) Najpierw karty pod Tesco potem upalanie na torze kartingowym !!CHRZANEK - Śro 02 Sty, 2008 Kubas mnie czasami zaskakuje... kubas - Śro 02 Sty, 2008 a wiec tak panowie wynajecie toru na caly dzien kosztuje 800 - 1000 zl kwota do dogadania okazuje sie ze moj wujek zna gagackiego a on to wszystko tam ogarnia wiec mam nadzieje ze sie dogadam z odpowiednia cena. Im nas wiecej tym nas mniej to wyniesie !! Ktos chetny na karty a potem upalanie ? CHRZANEK - Śro 02 Sty, 2008 Co sie pytasz
Przecież wiadomo kubas - Śro 02 Sty, 2008 no o ciebie sie nie martwie !! Bo przecie dr prof musi krotki instruktarz udzielic przed jazda. Moze jakis pojedynek skosnookie vs zabojady vs rdzewiejace fordy ? Mick - Czw 03 Sty, 2008 ja już z wami nie jeżdże na tych gokardach, robicie mnie jak chcecie LOL , a ja kurde na torach po polsce jeździłem jak Adam :{ 125 wsk
a co do wyjazdu do KRK, Marcel super pomysł. tylko najlepiej ciut wcześniej planuj takie rzeczy... mam ustalany budżet na kolejny miesiąc wiec jak dla mnie to wyjazd najwcześniej w połowie lutego LOL