Wiesz o nim cos wiecej widziales go ?? napisz cos bo nie ukrywanm ze zainteresowany jestem
Moze kiedys widzialem, ale nie kojarze...
Optycznie:
- przednia szyba byla wymieniana
- ladny (w miare zywy) kolor
- utrzymany w fajnym orginalnym stanie
- maly przebieg
Co do rozbicia:
- najlawtiej wstawic nowe poszycie, napewno jest dostepne w aso
A narazie mozna tak jezdzic. Kopniesz z buta od wewnatrz pare razy w blotnik i bedzie prosciej
Technicznie:
Zdjecia oczywiscie niczego nie oddaja, napisane tylko ze ma nowe heble.
Ostatni przeglad byl w 2004 wiec dawno, trzeba liczyc sie z tym ze trzeba wymienic standardowe rzeczy typu: laczniki stabilizatora, rozne gumki, lozyska, oleje (na szczescie groszowe sprawy w pl)k-mart - Pon 25 Lut, 2008 Ciekawe czy u Badiego tyle bedzie:
http://www.anibis.ch/n/1542626
Najlepsze że ostatnio do sprzedania były wałki dające około 140 km
Rozmawiałem ostatnio z Saxorulezem na ten temat...
Loko: jeżeli to co mówisz jest prawdą (a nie widzę powodów żeby nie było ) to uważam że Szeja przyrżnął w jajco z Bad-im ...
nie szukajcie sensacji - byl wynik z hamowni i widac ze wszystko sie zgadza. O tych walkach oraz innych kolach czy tez zawieszeniu i skrzyni Szeja mi mowil i pytal czy ich nie chce - ehhhh
niedlugo to bede musial zrobic BK z kompletna rozbiorka zeby udowodnic co tam jest. Bo to ze skrzynia, zawias a nawet wtryski sa inne to juz tez slyszalem
Mnie bardziej martwi fakt ze kto inny polecany przez kolegow z forum a wypowiadajacych sie w temacie, nie moze skonczyc silnika przez tyle czasu (jezeli juz ma byc kontrowersyjnie)Anonymous - Pon 25 Lut, 2008
Dariano napisał/a:
Dokładnie Na tym forum to nawet hondzierze wiedzia jak wyglada 8v i 16v w saxo zarcik
Uff Hondziarzem nie jestem
Teraz juz tez bede wiedzial DeeS - Pon 25 Lut, 2008 Znajomy sprzedaje....