Szczerze mówiąc nie wiem po co takie dywagacje, czy ktoś upalał takie auto, czy nie. Po to ono jest, po to jest ono, po to jest.
Amen Marek23 - Wto 19 Lut, 2008 Greg, Ty chyba też masz problemy z kupnem auta. Z tego co widzę, to właśnie dużo "dywagujesz" oglądając furę dla siebie. Więc nie bądź hipokrytą.Greg - Wto 19 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Greg, Ty chyba też masz problemy z kupnem auta. Z tego co widzę, to właśnie dużo "dywagujesz" oglądając furę dla siebie. Więc nie bądź hipokrytą.
Owszem, mam problemy i marudzę, ale staram się nie oceniać auta jako pałowanego po tym, że ma nakładki na pedały i kierę sparco, lub - jak w tym wypadku - TEIN'a. Jest masa pasjonatów ktorzy laduja akse w swoje auto i w takie graty, mimo, ze ich nie wykorzystuja w pelni. Jest ich na serio bardzo duzo, sam znam kilku... Zawsze lepiej ocenic samemu.
no offence.Marek23 - Wto 19 Lut, 2008 Czepiasz się jak ja A ja właśnie tak oceniam i dlatego kupiłem auto po dziewczynie, która zamiast kiery Sparco i profi zawiasu(sorry,ale regulowamy Tein trochę kosztuje i nie kupuje się go, żeby 18stki ruchać) założyła sbie końcówkę Remus. Każdy ocenia inaczej.BaRtO_206GT - Wto 19 Lut, 2008 Znajomy sprzedaje:
To auto Adama Garbacza... zadbane, serwisowane, na 100% nie upalane (gosc ma jeszcze a grupowe rallye) jedyny minus to to ze na gazie.Stacho - Wto 19 Lut, 2008 zna ktoś ?
http://moto.allegro.pl/it...5_gt_turbo.htmlwasq - Wto 19 Lut, 2008
2,0 8v z laguny zaturbione odpala na benie zapitala na gazie ze wzgledu na latwiejsze strojenie moc jak najbaridziej rzeczywista auto lakierowane cale jakies hmm 2 lata temuStacho - Wto 19 Lut, 2008 warto by się w to pchać ? coś jest wasq do roboty przy niej ?Anonymous - Wto 19 Lut, 2008
Stacho_16V napisał/a:
warto by się w to pchać ? coś jest wasq do roboty przy niej ?
to jest tylko stary uzywany samochód wiec zawsze cos bedzie Misiek_lbn - Wto 19 Lut, 2008 moim zdaniem on jest używany w neico innym tego słowa znaczeniu
używany w taki sposób, w jaki twórcy planowali jego wykorzystanie
kto tu pisał chyba kiedyś że to auto kogoś z ekipy scyzorów i na torze je widywał