O jezu, Vlodi, jakbys jeszcze był jakims powaznym typem to byloby to pewnego rodzaju wyzwanie... Znalezc cos z czego mozna sie posmiac. Ale Ty? Warszawiak, ktory pałac kultury widzial raz, na zdjęciu w gazecie, którą podkładał pod jakieś upi.erdolone gówno, zeby się garaż dla szpachlowanego Boxstera w gazie nie ubrudził... Nie rzucaj już we mnie więcej tą brudną rękawicą
to fakt Boxter jest szpachlowany... a Pałac Qltury widziałem z większej odległości i to może ze dwa razy. Zrozum ja prosty dzieciak spod Warszawskiej prowincji jestem... Gdzie mi tam do Rybnika Już nie brudzę w temacie o hamulcach.
Pzdr i przepraszam za bałagan.Bad-i - Pon 23 Lis, 2009 koorwa ja chce na Top Trendy M - Pon 23 Lis, 2009 Hmm a było śmiesznie106 - Pon 23 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Poza tym w zimę, gdzie przyczepnosc generalnie spada(zimowe opony) lub tez upalamy na sniegu, bez sensu jezdzic na ds3000 lub 2500. Lepiej zalozyc cos gorszego, szkoda drogich klockow....
astra w zimie zawsze na ds3000 z przodu latalismy.. nawet na kolcu chyba
chodzi o wieksza wytrzymalosc cieplna klocka gdzie prawie caly os leci sie na
lewej... zalezy kto co lubi i jak jezdzi.Marek23 - Pon 23 Lis, 2009
Cytat:
Marek23 napisał/a:
Poza tym w zimę, gdzie przyczepnosc generalnie spada(zimowe opony) lub tez upalamy na sniegu, bez sensu jezdzic na ds3000 lub 2500. Lepiej zalozyc cos gorszego, szkoda drogich klockow....
astra w zimie zawsze na ds3000 z przodu latalismy.. nawet na kolcu chyba
chodzi o wieksza wytrzymalosc cieplna klocka gdzie prawie caly os leci sie na
lewej... zalezy kto co lubi i jak jezdzi.
Mi się nigdy hamulec na sniegu nie zagrzał, ale też jakiegos długiego oesu nigdy nie jechałem po białym. Na śniegu bez lewej w fwd nie ma jazdy, tu się zgodzę. Kurcze już się nie mogę doczekac białego.martin.h - Pon 23 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Kurcze już się nie mogę doczekac białego.
Ja też
kamil - Śro 25 Lis, 2009 narkomani ! Marek23 - Śro 25 Lis, 2009 Kamilbike - Czw 26 Lis, 2009 Panowie pytanie jest. Zmiana hebla juz tuz tuz i pora wybrac jakis plyn. Na poczatku bylem za Motulem RBF600, ale pare dni temu od paru osob dowiedzialem sie o ferrodo 5.1, ktory co by nie bylo jest tanszy o polowe od M. Wiem ze taniej nie zawsze znaczy lepiej, ale tak samo moze byc z opcja drozej. Co Wy byscie kupili na moim miejscu? I ew ile takiego plynu musze kupic, butelka ma pol litra wystarczy to aby zalac w pelni uklad?kamil - Czw 26 Lis, 2009 a na jaki hebel zmieniasz ?
1 litr ferodo i będzie cacyVlodarsky - Czw 26 Lis, 2009 i pytanie kto ma na tyle wielkie doświadczenie żeby powiedzieć który płyn jest lepszy ?iQ - Czw 26 Lis, 2009 RBF600 trzeba chyba wymieniac raz do roku. A co do pojemnosci ukladu hamulcowego to nie wiem, do civica potrzeba chyba 2x0,5l ale to chyba zalezy od samochodu.anjas - Czw 26 Lis, 2009 więc skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?*