To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

EmerytRs2 - Śro 02 Lip, 2014

Bart, znajdzie się coś dla mnie w transporcie?
Bart - Śro 02 Lip, 2014

Jak masz CE to bez kłopotu, proste :>
EmerytRs2 - Czw 03 Lip, 2014

bardziej zza biurka, z drugiej strony Dyspozytor/spedytor na międzynarodówce, prowadzenie aut, lub handel ;)
Anonymous - Czw 03 Lip, 2014

Tez szukam pracy,W POLSCE !!podejme sie wszystkiego byle za rozsądne pieniądze
Janusz - Czw 03 Lip, 2014

Ale ile to dla Ciebie rozsądne pieniądze po tamtych wypłatach ??
Anonymous - Czw 03 Lip, 2014

średnia krajowa
lukp - Pią 04 Lip, 2014

EmerytRs2 napisał/a:
Do tej pory pracowala.w gastronomii oraz w sklepie z bizuteria. Studiuje prawo dlatego w praxy biurowej tez sobie poradzi.

Kto z hh zajmuje sie spedycja, transportem? ( wylaczajac Barta)

Hejka napisz gdzie ta praca ma być i co robiłeś dokładnie, może być PW popytam znajomych :)

adamwarszawa - Sob 12 Lip, 2014

Pewnie nikogo to nie interesuje ;) ale od marca znalazłem pracę, mimo braku doświadczenia większego i poparcia zza pleców ;) Więc jak się chce, szuka, to można.
dzik - Sob 12 Lip, 2014

Oczywiście że można, czasami robię sobie w ramach testu wycenę umiejętności, czyli ile mógłbym zarobić na etacie. Trzy wysłane cv i dwie propozycje pracy.

Ważne by mieć jasny cel jakim chce się być specjalistą i dokumentować swoje osiągnięcia. Na jednym spotkaniu wyciągneli jakiś teścik, ja pokazałem krótkie portfolio i teścik okazał się zbędny.

Jak ktoś narzeka na niskie zarobki a po trzydziestce nadal skacze po różnych podstawowych stanowiskach i nie ma planu na siebie to sam sobie jest winien.

Cartoon - Pią 18 Lip, 2014

Cytat:
Cześć,

Piszę z ważną wiadomością.

Bardzo pilnie poszukujemy webmasterów (minimum dwa lata doświadczenia) do projektu 2 mies. z możliwością przedłużenia.

Praca na miejscu w biurze kontrahenta w Warszawie.

Wymagana bardzo dobra znajomość HTML i CSS

Jeśli znacie osoby, które spełniają powyższe wymagania, albo macie pytania, prośba o kontakt z działem rekrutacji.

rekrutacja@itconnect.pl

Wojtek 506 126 313

Aga 505 595 717

Pozdrawiam serdecznie,

Ola Kasta-Pyz

siema - Pią 18 Lip, 2014

Ja bym chętnie zatrudnił projektanta z uprawnieniami telekomunikacyjnymi.
michool_vt - Pią 18 Lip, 2014

kurde, zmieniłbym prace bo czuje niedosyt zawodowo...
nie szuka ktoś inż. budownictwa/prawie rzeczoznawce majątkowego?

ps. nie mam uprawnień, nie podpisze Wam książki budowy, no chyba ze bardzo ktos potrzebuje to sie cos załatwi :faja:

was79 - Pią 18 Lip, 2014

W przyszłym tygodniu mogę zapytać kumpla, czy szukają kogoś (Dombud).
michool_vt - Pią 18 Lip, 2014

dombud, miałem okazje współpracować jako podwykonawca, dobrze ustawiona firma, i like :)
was79 - Pią 18 Lip, 2014

o.k podpytam - w końcu za darmo mu królika przez tydzień jego wakacji nie przechowuje ;D