Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
martin.h - Czw 16 Sie, 2012
Jakarti napisał/a:
Tworzylibywscie zajebista pare z Martinem bo obaj jestescie tak abstrakcyjni w niektorych swoich pogladach, ze z pewnoscia mielibyscie w sobie oparcie.
Nie zagalopowałeś się bardzo alfo i omego?
A abstrakcja to Ty w Porsche PiTT - Czw 16 Sie, 2012 Alfo i Omego
tak myślę o tej abstrakcji w postaci Jakartiego w Porsche...
czy chodzi o to że go nie stać czy że wygląda jak pedał?
serio jestem ciekaw, bo masz te swoje "uszczypliwe" teksty, w których nie chooja nie wiadomo o co chodzi
równie dobrze mogłeś napisać "spi#rdalaj chooju"
a że masz nieco "odmienne" gusta to chyba najlepiej świadczą min. 3 tematy które są stworzone tylko dla Ciebie... nie daje Ci to nic do myślenia?Maciusiowy - Czw 16 Sie, 2012 fight! Walle - Czw 16 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Tworzylibywscie zajebista pare z Martinem bo obaj jestescie tak abstrakcyjni w niektorych swoich pogladach, ze z pewnoscia mielibyscie w sobie oparcie.
Nie zagalopowałeś się bardzo alfo i omego?
A abstrakcja to Ty w Porsche
Wow Martin, cięta ryposta nie mato tamto
Tekst Jakartiego jest zajebisty i daję mu + mylion!!!!!!Jakarti - Czw 16 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
A abstrakcja to Ty w Porsche
hheh,
ja też nie rozumiem
nie wiem czemu sie obaj tak zagrzaliście bo nie powiedziałem, że macie być parą 2 gejów tylko, ze wasze poglady sa podobne i pasujecie do siebie. wyobraz sobie jeden z drugim, ze w kumplu tez mozna miec oparcie i nie trzeba mu robić gały.... anjas - Czw 16 Sie, 2012
Jakarti napisał/a:
ze w kumplu tez mozna miec oparcie i nie trzeba mu robić gały....
i zburzyłeś chłopakom światopogląd...Anonymous - Czw 16 Sie, 2012 Po prostu nie życzę sobie porównywania mnie do Martina.anjas - Czw 16 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
Po prostu nie życzę sobie porównywania mnie do Martina.
a tak na przyszłość, gdyby ktoś miał Cię porównywać - to do kogo można?M - Czw 16 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Czesio napisał/a:
Po prostu nie życzę sobie porównywania mnie do Martina.
a tak na przyszłość, gdyby ktoś miał Cię porównywać - to do kogo można?
Do Ricky Martina Franek - Czw 16 Sie, 2012 Bonczek - Czw 16 Sie, 2012 Czesiu jak możesz odpowiedz na pytanie. Bo napisales ze przed wyjazdem na Kielce powstrzymał Cię pasek od alternatora, a teraz chcesz sprzedać samochód, w którym ciągle dłubiesz od kiedy go kupiłeś. Czy pasek od alternatora zadecydował, że chcesz sprzedać to auto lub kupić inne do upalania?M - Czw 16 Sie, 2012 Tak bo stary Czesia spuścił mu nim manto PiTT - Czw 16 Sie, 2012
M napisał/a:
Tak bo stary Czesia spuścił mu nim manto
i zacisnął ciasno wokół szyi... M - Czw 16 Sie, 2012