To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Spaczony Rybny świat

M - Czw 11 Sie, 2011

mi napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Od prawicowego łysego dostanę najwyżej wpi.erdol.

http://pl.wikipedia.org/w...Behring_Breivik

Chciałbym tu coś napisać ale nie chce mi się jednak :)

Marek23 - Czw 11 Sie, 2011

Bardzo dobrze,wkleiłeś zbrodniarza,nie ma o czym mówić. Prawda jest natomiast taka,że gdyby rozruchy w Paryżu czy też Londynie były dziełem prawicowców to media by ich zjadły, wrzawa byłaby okropna.

A tak mamy insynuacje,że to wszystko to wina nierówności społecznych, policji i nie wiadomo jeszcze czego. Biedna zaszczuta młodzież.

mi - Czw 11 Sie, 2011

Marek23 napisał/a:
Bardzo dobrze,wkleiłeś zbrodniarza,nie ma o czym mówić.

tak - wkleiłem fanatyka i oszołoma, Ryba wkleił idiotę. A czy są czarni, zieloni czy fioletowi - bez znaczenia.

M napisał/a:
Chciałbym tu coś napisać ale nie chce mi się jednak :)

no i dobrze. Teraz kolej na podobną decyzję Marka, Barta i możemy wracać do Rybnego humoru :>

M - Czw 11 Sie, 2011

Nie można być prawicowcem i mordercą 100 osób.
Prawica zbudowana na jest na chrześcijańskiej kulturze zachodniej.
Więc jeśli zamordujesz tyle osób to taki z Ciebie prawicowiec jak z koziej dupy fujarka.
Co to za wegetarianin co wpi.erdala schabowy.
Pozatym ten psychol z norwegii był masonem i syjonistą.

M - Czw 11 Sie, 2011

Jednak nie wytrzymałem MI, mam jednak nadzieje że już wrócimy do Rybnego tematu.

mi napisał/a:

no i dobrze. Teraz kolej na podobną decyzję Marka, Barta i możemy wracać do Rybnego humoru :>

Ale dlaczego. Mi się nie podoba,że prawicowe rozruchy sa potępiane( prawidłowo), ale już lewicowe są usprawiedliwiane. Generalnie denerwuje mnie to.

Cytat:
Więc jeśli zamordujesz tyle osób to taki z Ciebie prawicowiec jak z koziej dupy fujarka.

Dokładnie. Ale już rewolucje są wręcz wpisane w całą ideę lewicy. Już myślałem,że lewaki po tym jak zrozumieli,że socjalizm ekonomicznie nie działa, wychodzą na ulicy już tylko po to żeby walczyć o uwielbienie ruchania w pupala i tym podobne bardzo ważne dla nowoczesnego społeczeństwa rzeczy.

Ale jak widać młoda, czarna lewica jest jeszcze w pierwszej fazie :rotfl:

PiTT - Czw 11 Sie, 2011

czyli każdy pedał to lewak :lol2:
Janusz - Czw 11 Sie, 2011

PiTT napisał/a:

to jest oczywiste, prawica się całkowicie od tego odcina ;p

PiTT napisał/a:

Nie,ale o coś lewica musi walczyć. Wystarczy prześledzić historię ruchów lewicowych,itd...

PiTT - Czw 11 Sie, 2011

to by się zgadzało... coś ten Kamil zawsze mi na pedziucha wyglądał ;D
M - Czw 11 Sie, 2011

Moim zdaniem to jest tak.
W UK od dawien dawna całe rodziny sobie żyły na socjalu, przez pare pokoleń.
Nie trzeba się uczyć, nie trzeba nic robić w życiu ani się starać - bo Państwo płaci za wszystko.
I nagle zakręca kurek - ja też bym się wku.rwił. Ludzie bardzo źle reagują za odebranie nabytych im praw - tutaj prawa do niepracowania i życia z benefitów. Stąd zamieszki.
Trzeba zrozumieć tę specyfikę - to jest niewykształcony proletariat który jest wściekły.
U nas strajkuje budżetówka, lecą petardy i kamienie.
Winny jest socjalistyczny ustrój akurat w tej dziedzinie - ludzi można popsuć socjalem strasznie i zdeprymować ich do jakiejkolwiek pracy.
A że akurat większość to czarnoskórzy imigranci - tak już po prostu jest.
Genetycznie są napewno bardziej temperamentni (nie używam słowa agresywny)niż np typowy europejczyk - to są fakty.

pcs - Czw 11 Sie, 2011

M napisał/a:

A no wlasnie ze nie, bo ta chrzescijanska kultura zachodu opiera sie wlasnie na kilkunastu wiekach nawracania za pomoca ognia i miecza i to zarowno w polityce zagranicznej Europy (wyprawy krzyzowe, podboje obu ameryk etc.) jak i wewnetrzej (Inkwizycja w Hiszpanii, Portugalii, Francji z np. holokaustem cyganow, krawe tlumienie ruchow "heretyckich" min. Katarow we Francji i Husytow w Czechach, w ubieglym wieku za dobrym przykladem jest sojusz kosciola z Franko podczas wojny domowej w hiszpanii). I na takiej wlasnie tradycji Europejskiej opiera sie powyzszy Norweg. Syjonista tez byl na zasadzie walki ze wspolnym wrogiem czyli Arabami (takim samym syjonista sa Turcy ...).

PiTT - Czw 11 Sie, 2011

dyplomata zasrany :rotfl:
mi - Czw 11 Sie, 2011

ta dyskusja do niczego nie doprowadzi, wiecie o tym dobrze. Może więc jednak wrócić do tematu, hę?