Słońce nie ma wpływu na flock. Jak jest dobrze położony to tylko szlifierka oscylacyjna, gruby papier ścierny i sporo cierpliwości/wolnego czasu.
Po foto widać, że odłazi płatami, czyli zły klej/źle przygotowana powierzchnia.M - Pon 15 Mar, 2010 K-mart potrafisz ocenic rodzaj użytego kleju po tym zdjęciu? Mozesz sobie wyobrazić zapach?
To by wiele wyjaśniło.rasta - Pon 15 Mar, 2010 Rodzaju nie trzeba ocenia, ale już zęby na tym zjadłem, i zonk tez miałem kilka razy. Jak odłazi płatami to są tylko dwie możliwości: klej lub złe przygotowanie powierzchni, albo jedno i drugie
Wielu przycina na kleju bo jest bardzo drogi. Powinien to być klej 2 składnikowy, gdzie cena za kg klej+utwardzacz to 75 pln netto.anjas - Pon 15 Mar, 2010
rasta napisał/a:
klej+utwardzacz
ooo, zainteresował mnie ten utwardzacz... czy ma jakies dzialania alergiczne? Czy jest szkodliwy dla ludzkiej skóry?rasta - Pon 15 Mar, 2010 Jak się nawdychasz to stoi ci przez 24 godziny KarQ - Pon 15 Mar, 2010
eM napisał/a:
K-mart potrafisz ocenic rodzaj użytego kleju po tym zdjęciu? Mozesz sobie wyobrazić zapach?
To by wiele wyjaśniło.
Cytat:
Jak się nawdychasz to stoi ci przez 24 godziny
Włos na głowie rasta - Pon 15 Mar, 2010 Nie , na r.w.e KarQ - Pon 15 Mar, 2010
rasta napisał/a:
r.w.e
A co ma stoen do tego Nic nie rozumiem Jaco - Wto 16 Mar, 2010
anjas napisał/a:
rasta napisał/a:
klej+utwardzacz
ooo, zainteresował mnie ten utwardzacz...
mnie też zainteresował, a jak by go tak dolać do amortyzatora to go utwardzi ? polll - Wto 16 Mar, 2010 rasta, a ile $ za flokowanie deski ze 106 ??Bonczek - Wto 16 Mar, 2010 Ok. 120 USD pewnie.Anonymous - Wto 16 Mar, 2010
rasta napisał/a:
Oklejanie dachu
Tą fokę z carbonem i szybrem widziałem w tefauenie chyba rasta - Wto 16 Mar, 2010
AndreXSi napisał/a:
Tą fokę z carbonem i szybrem widziałem w tefauenie chyba