Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Niemy - Czw 07 Maj, 2009
Janusz napisał/a:
a jimek juz chyba drugi sezon będzie upalał na tych felgach i jakoś nic nie pokrzywił, a jeździł na wyczynowym sliku caaalutk izeszły sezon
MoRToN napisał/a:
skrajny przypadek ośki 500 hp na sliku i hamulcu.
2 kpl przeleciały 900 km torowej jazdy w s14 ~400ps non stop pisda-bok i nic sie nie stało
jakie poruszenie
wiem, wiem Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 z tymi oponami tak jak mowie - zobaczymy czy podpasuja najpierw czekaja juz od miesiaca ale slicka wreszcie zdarlem do konca i mozna zobaczyc.Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 to był zajebisty amor H&R z regulacja a jakiś rzeźnik go zniszczył o tak
EE8 ma już nowe amory tym razem firmy niestety tylko Koni
jeszcze tylko mycie i wraca do właściciela...
brakujący element który przemka dość mocno denerwował juz wymieniony
i GTi zwarte i gotowe na upalania ...
gościnnie u nas a na 2-3 dni w RUDY's Auto Detailing
i teraz szybkie pytanie .... ile to coś może kosztowac (tj zabezpieczenie do znaczka do Hondy CRV) noo?
M - Czw 07 Maj, 2009 30zl nettostrick - Czw 07 Maj, 2009 Dodajemy 5-6 zdjec na jeden post.Anonymous - Czw 07 Maj, 2009
eM napisał/a:
30zl netto
zimno .... za dużo
strick ..... to jest komercyjna strefa M - Czw 07 Maj, 2009 Marcli, ja ostatnio kupowalem komplet tulei w aso wiec ogarniam ich ceny
dwie sruby do wahacza - 42zl brutto
btw wpadnij na spot dzisiaj to Ci przyniese ksiazkeAnonymous - Czw 07 Maj, 2009
eM napisał/a:
btw wpadnij na spot dzisiaj to Ci przyniese ksiazke
bede .... wpisałem się swoim VTI
a to gówno 5zł netto Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 BTW aparat Ci się pier.niczyk-mart - Czw 07 Maj, 2009 nawet gdy stoi widac ze Twingo skreca jak sukinkotAnonymous - Czw 07 Maj, 2009
AndreXSi napisał/a:
BTW aparat Ci się pier.niczy
imag coś pokręcił .... aparat daje rade - dzięęęęękujuemy MICHAŁ leon - Czw 07 Maj, 2009 dobre to twingo jedzie to jakos ? czy wrecz zajebiscie ?GeKo - Czw 07 Maj, 2009 Debile z renault, znów dali tą dupiątą poduchę pod silnik, clio ich nic nie nauczyło Rudello - Czw 07 Maj, 2009
leon napisał/a:
jedzie to jakos ? czy wrecz zajebiscie ?
Jest nowe, w zasadzie prosto z salonu i Klient narazie dociera... wiec nic nie wiadomo.martin.h - Pią 08 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Debile z renault, znów dali tą dupiątą poduchę pod silnik, clio ich nic nie nauczyło