HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007
Oskar ogarniesz ewentualnie hostel??OSKAR - Pią 28 Gru, 2007 Z tym nie ma problemu.Mam kilka telefonów i zadzwoni sie wczesniej i bedzie napewno.r26rulez - Pią 28 Gru, 2007 a moglby mi ktos przyblizyc koszt takiego wyjazdu? bo moze bym sie skusilAnonymous - Pią 28 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
a moglby mi ktos przyblizyc koszt takiego wyjazdu? bo moze bym sie skusil
gokarty ok 60zł
koszta paliwa w zaleznosci ilu nas pojedzie !!
koszta noclegu hostel - Oskar ogarnia
koszta imprezowe - zalezy ile pijesz
Panowie wiec tak dajmy sobie czas do 1/1/2008 z decyzja n/t
VI eliminacji sezonu gokartowego
wiec plan wg mnie jest taki :
1. wyjazd z warszawy 11.01.2008 [piatek] w godz. 18-19 do Krakowa + impreza na starówce ??!!
2. koledzy z KRK by cos nam ewentualnie jakies spanie by nam ogarneli,
3. 12.01.2008 [sobota] 12-14 eliminacja na torze w KRK
4. obiad gdzies na miescie i wyjazd do wwa ok 17
gokarty ok 60zł
koszta paliwa w zaleznosci ilu nas pojedzie
koszta noclegu hostel - Oskar ogarnia
koszta imprezowe - zalezy ile pijesz
no to zes mi kurwa przyblizyl ??Anonymous - Pią 28 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
no to zes mi motyla noga przyblizyl ??
ziom ciezko jest szacowac jak jest nas 3
200zł sie zamkniesz zapewne spokojnie, no chyba, ze pijesz duuuuzo to w 500zł LOL
narazie to chyba nici z wyjazdu :\ ;( :{r26rulez - Pią 28 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
200zł sie zamkniesz zapewne spokojnie, no chyba, ze pijesz duuuuzo to w 500zł
wlasnie o to mi chodzilo.
Marcel 08 napisał/a:
narazie to chyba nici z wyjazdu
czemu ?Anonymous - Pią 28 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
narazie to chyba nici z wyjazdu
czemu ?
bo jest gotowych na wyjazd : ja, Rudello - nie wiadomo czy bedzie w stanie, bo jest ciut poobijany i Oskar oraz Michał i michool ale to nic pewnego , a chlopaki z KRK i okolic milcza ;(strick - Pią 28 Gru, 2007 http://www.hostel.pl/inde...ity&city=Cracow
hostele w karakowieLoko - Nie 30 Gru, 2007 Milczą bo wogóle nie zaglądają do tego tematu, po nowym roku coś ogarne, trzeba zacząć od toru czy będzie akurat wtedy wolny, z noclegiem o juz mneijszy problem powinno si ecos znaleźc zawsze.Loko - Nie 30 Gru, 2007 Jak na razie nie ma żadnych rezerwacji na 12 stycznia, ale podejżewam ze po nowym roku trzeba by się juz zdecydować że przyjeżdżacie, ile osób i na ile czasu chcemy tor.qbus - Nie 30 Gru, 2007 ktory tor?Loko - Nie 30 Gru, 2007 Rozmawialiśmy o Daytonie, a jest teraz jeszcze jakiś inny? Ja nie jestem w temacie nigdy w życiu nie jezdziłem na kartach.Michał - Nie 30 Gru, 2007 Loko, wpadłbyś po mnie jakby co ?
bo bede w kraku od 11 do 13 i ciężko będzie mi na ten tor dojechać.
W sumie to obojętnie kto loko, sroko, qbus czy inni...Loko - Pon 31 Gru, 2007 No jasne sprawy typu podwiezienie to juz nie ma najmniejszego problemu wszystko sie zrobi