Mini Cooper S ChallangeCHRZANEK - Nie 10 Lut, 2008 hehehehe: jeden z najmocniejszych silnikow az 211 PS !
Najmocniejszy może jest, ale poza HH.ORG Anonymous - Nie 10 Lut, 2008
ale C2 chyba VTR np wogole nie jedzie, ziom miał dłubniete saxo VTS do KJSów i przesiadł sie włąsnie do VTR'a i dzis jezdzi VTI bo powiedział,ze sie nie nadaje C2 CHRZANEK - Nie 10 Lut, 2008 Misiu:
VTR 110KM + dziwna skrzynia biegów = porażka
VTS 125KM + manual = hothatch
Wkleiłem VTS'a i myślę że daje rade, a nawet zaryzykował bym stwierdzenie że w serii jest lepszy od seryjnego saxo (jak Łukasz przeczyta to mnie wywali...)strick - Nie 10 Lut, 2008 Podobno C2 na kretym jest lepsza od saxo, ma prostej odwrotniek-mart - Nie 10 Lut, 2008
strick napisał/a:
Podobno C2 na kretym jest lepsza od saxo, ma prostej odwrotnie
gdbyby nie lampy tył i lusterka to mozna by ja uznac za nawet fajna Stacho - Nie 10 Lut, 2008 zgadzam się fydi - Nie 10 Lut, 2008 Alfetta GTVGreg - Nie 10 Lut, 2008 Ostatnio zerknąłem na ogłoszenia C2 VTS i wydało mi sie sympatycznym autkiem. Mocą nie grzeszy, szczególnie, że waży sporo. Warto się zastanawiać?Jaco707 - Nie 10 Lut, 2008
strick napisał/a:
Skreca, ale C2 jeszcze lepiej
Potwierdzam, C2 lepiej skręca niż saxo, ale na prostej saxo będzie szybsze.
Mam teraz fajne porównanie bo przed saxo miałem C2 vts .
Te niebieskie C2 sprzedaje się już z pół roku i na początku było za ok 23000zł. Ciekawe co jest z nim nie tak?pcs - Nie 10 Lut, 2008
Greg napisał/a:
Ostatnio zerknąłem na ogłoszenia C2 VTS i wydało mi sie sympatycznym autkiem. Mocą nie grzeszy, szczególnie, że waży sporo. Warto się zastanawiać?
mysle ze jak najbardziej warto, za podobna cene dostaniesz mlodszy egzemplarz z mniejszym przebiegiem, zwykle calkowicie seryjny, na prostej za szybkie nie jest ale skreca i hamuje fajnie. Wez tylko pod uwage ze to auto 2 osobowe.Jaco707 - Nie 10 Lut, 2008
pcs napisał/a:
Greg napisał/a:
Ostatnio zerknąłem na ogłoszenia C2 VTS i wydało mi sie sympatycznym autkiem. Mocą nie grzeszy, szczególnie, że waży sporo. Warto się zastanawiać?
Wez tylko pod uwage ze to auto 2 osobowe.
Saxo też jest dwu osobowe... W C2 z tyłu są regulowane fotele, także kosztem bagażnika można zrobić więcej miejsca dla pasażerów z tyłu.