PieQt - Wto 17 Cze, 2014 Czepiacie sie EmerytRs2 - Śro 18 Cze, 2014 Moja dziewczyna szuka pracy. Moze byc tylko na okres wakacyjny.Jakarti - Śro 18 Cze, 2014 super, powodzenia!
emeryt, koorwa...
napisz przynajmniej co potrafi / czym się zajmowała.. jeśli zależy Ci na tym aby ktoś odpisał
..chyba, że nie to spoko PiTT - Śro 18 Cze, 2014 co sie przypierdalasz
szuka i co Ci do tego, zabronisz?
arssss - Śro 18 Cze, 2014 EmerytRs2, http://www.praca-tancerki.pl/Qukie - Śro 18 Cze, 2014 Też szukam pracy w dziale logistyki/zakupów, mam 5 lat doświadczenia Jakarti - Śro 18 Cze, 2014 W wwie?
jak masz cv to podrzuc - przekaze gdzie trzeba ale nie wiem czy teraz kogos szukajaEmerytRs2 - Czw 19 Cze, 2014 Do tej pory pracowala.w gastronomii oraz w sklepie z bizuteria. Studiuje prawo dlatego w praxy biurowej tez sobie poradzi.
Kto z hh zajmuje sie spedycja, transportem? ( wylaczajac Barta)antoś - Czw 19 Cze, 2014 A do jakiejs kancelarii zaczac zbierac doswiadczenie?EmerytRs2 - Czw 19 Cze, 2014 Oferujesz taka prace? Studiuje prawo kanoniczne i bedzie uzupelniala o karne.antoś - Czw 19 Cze, 2014 Sam sie bede o nia ubiegal wkrotce.
Jak to studiuje kanoniczne? W ramach specjalizacji, czy tylko?EmerytRs2 - Czw 19 Cze, 2014 Domyślilem się, że nie masz takiej pracy, tylko o niej piszesz
Tak studiuje kanoniczne i chyba z tego będzie miała specjalizację, prawo karne uzupełni sobie.
Opowieści chyba wystarczy, dziewczyna ogarnięta w obsłudze kompa, szybko pisze.
Administracja/obsługa klienta/sekretariat/recepcja/gastronomia/handel.... w zasadzie wszystko przypasuje i będzie ok.M - Czw 19 Cze, 2014 Najlepiej niech poszuka na serwisach pracy tymczasowej, grafton, randstad czy jam to sie pisze. Na hczhecie to raczej nie znajdziesz.Cartoon - Wto 01 Lip, 2014 Mamy tu speców od ecommerce? Znajomy szuka ludzi do swojego zespołu...Bart - Wto 01 Lip, 2014 mój znajomy też ma zespół!