To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Śro 15 Sie, 2012

Jakarti napisał/a:
i co? Jedziesz do mnie?

Zapraszasz ?

Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

Nie.
Janusz - Śro 15 Sie, 2012

no name napisał/a:
Ja wiem że to nie modne ale nie masz pojęcia ile daje radości mój cienias,
utrzymanie, części, paliwo to grosze a przy tej wadze i mocy już wielu zadziwił

+milion, sam czasem żałuje ze wszedłem w clio zamiast w cienkiego... Upalanie go kosztuje grosze... jak gdzieś przydzwonisz, to jedziesz na złom i naprawiasz za flache... do tego awaryjność już tez nie ta co w maluchu... moim zdaniem jak sie nie ma $$$ to nic lepszego do upalania niz cc z klatkom na początek nie można kupić :)

Kenet - Śro 15 Sie, 2012

Czesiek, a może spróbuj z Astrą jeszcze raz, tylko kup coś sensownego żebyś nie musiał swapa robić na wstępie. Upala się pewnie 10% drożej jak czinkłaczento ale i na codzień tym od bidy da się jeździć. Kolega z forum sprzedaje teraz sensowny egzemplarz:

Ventura napisał/a:
Auto w pełni sprawne technicznie, sprzedaję bez felg (ewentualnie można na miejscu przedyskutować kwestie dorzucenia 5 sztuk oryginalnych felg "wiatraków"). Astra jak widać na ostatnim zdjęciu miała niemiłą przygodę na drodze w efekcie czego uszkodziło przedni zderzak.Będzie to pospawane, ale nie będę już lakierował.

Do wymiany poducha od skrzyni.

Do poprawek blacharskich - typowe bolączki astry.

Wyposażenie jest wypisane na pierwszej stronie mojego tematu w dziale klubowych.

Więcej informacji na PW lub przez telefon. Pytać, a na wszystko odpowiem. Od soboty przez ok tydzień mogę byc niedostepny.

CEna: 5,400

Ehh... :(

Myślę, że to jedyna szansa żebyś kupił coś sensownego do 5 tys.

odnośnie opla to muszę się najpierw pozbyć tego c20xe , który mam w garażu :)
Kenet - Śro 15 Sie, 2012

Ale to chyba nie wina Opla, tylko Twoja? :>

potwierdzam , to mój charakter że zostawiam wszystko na ost. chwilę . Przed pojechaniem na Kielce zatrzymał mnie pasek alternatora . A odnośnie swapa , zdecydowały kwestie finansowe , jednak ciężko jest później sprzedać takiego kundelka , dlatego zrezygnowałem z wsadzania c20 :)
Bonczek - Śro 15 Sie, 2012

Czekaj bo nie ogarniam - auto masz gotowe, brakuje tylko paska do alternatora i dlatego chcesz się go pozbyć?
Kamill - Śro 15 Sie, 2012

Bonczek napisał/a:
Czekaj bo nie ogarniam - auto masz gotowe, brakuje tylko paska do alternatora i dlatego chcesz się go pozbyć?
Ja też tak zrozumiałem :rotfl:
M - Czw 16 Sie, 2012

I smell bullshit
Anonymous - Czw 16 Sie, 2012

Nie wiem jeszcze czy chcę się go pozbyć :) Jedno auto np astra zostanie jako dd , a drugie ww. fiesta xr2i będzie na łachania po lasach .
M - Czw 16 Sie, 2012

Szykuje sie piekny kolejny odcinek serialu :D
Gaydek - Czw 16 Sie, 2012

Szukam auta. Poradźcie coś :> .
roj - Czw 16 Sie, 2012

lepiej, że Czesio próbuje zostać upalatorem niż np. chirurgiem :faja:
Gaydek - Czw 16 Sie, 2012

Mówię poważnie :]