Jak ktoś nie zainteresowany motorsportem widzi tyle takich samych aut na trasie to zapala się lampka w głowie(...)
Jakby producenci aut mieli bazować na pasjonatach to by nie zarobili na siebie.
Spora grupa oglądających rajdy to przypadkowi ludzie i o takich chodzi producentom, bo to dzięki nim zarabiają.
Także oczywistym jest że choćby TATA nano wypuściła puchar na kłókwach i szperach to nikt z nas by tego auta nie kupił Marek23 - Pon 04 Cze, 2012 ale Ty Bonczek nie jesteś adresatem działań markeitngowych, które mają trafić do jakiejś większej grupy. Masz bardzo konkretne poglady, poza tym Hondziarz z Ciebie
Cytat:
aygo w tej specyfkacji nie będzie bo to tylko koncept 1.3 z silnikiem yarisa.
jeżeli coś ruszy to 1.0 (seria) do 100km już doszli ale skrzynia nie dawała rady.
aygo ma ukryte możliwości. dobrze skręca a już na r888 hamuje wybornie.
taki puchar 'maluchów' mógłby się rozwinąć gdyby były pieniądze do 5 miejsca.
samochód można kupować u Czechów za niewielki talar bez wyposażenia.
same graty do środka z klatką to nie wielki koszt.
+ jakiś sponsor olejowy albo inny i jest fan.
do tego są jeszcze france C1 i 107 więc rywalizacja mogłaby się rozwinąć
I kiedy taki puchar mógłby wystartować?Bonczek - Pon 04 Cze, 2012 Nie byłbym taki pewien - pucharowy Logan Raczka, jak był cały biały, na czarnych ATS`ach i z karbonową lotą przez chwilę bym autem, które mógłbym kupić
Hondziarz z krwi i kości z domieszką rdzy EmerytRs2 - Pon 04 Cze, 2012 clio daje niesamowity fun z jazdy... jest to cały czas najszybszy hothatch w klasie NA, za takie hajsik...pozatym hądziarz z ciebie Bonku Marek23 - Pon 04 Cze, 2012 Nie ma co takiej dyskusji zaczynać. Jakby się takie akcje nie opłacały, to by producenci nie startowali w WRC,itp. Puchar jakiegoś modelu to troche inna sprawa niż naklejka na jakimś tam aucie.Bonczek - Pon 04 Cze, 2012 Maras wiedziałem, że ktoś do tego nawiąże i myślę, że nie ma co porównywać WRC do takiej popierdółki Marek23 - Pon 04 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
Maras wiedziałem, że ktoś do tego nawiąże i myślę, że nie ma co porównywać WRC do takiej popierdółki
A myślsz,że za granicą nie ma pucharów? Jest ich w cholerę i akurat o takich akcjach decydują niezależni specjaliści, a nie zajawkowicze jak to jest przy sponsoringu rajdowym.Bonczek - Pon 04 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
o takich akcjach decydują niezależni specjaliści, a nie zajawkowicze jak to jest przy sponsoringu rajdowym.
Zgadza się i wiem, że są wracam do garów bo się kotlety przypalają, chuj się znam.Marek23 - Pon 04 Cze, 2012 I tak nowy sport jest lepszy niż nowy type r. Pomyśl o tym jedząc kotlety Bonczek - Pon 04 Cze, 2012 roj - Pon 04 Cze, 2012
Bonczek napisał/a:
wracam do garów bo się kotlety przypalają,
sojowe z mulitwitaminą się szybko przypalają
moim zdaniem znasz się, masz pojęcie i może dlatego napisałeś głupotkę
przez to, że za bardzo świadomy jesteś technicznie a to jest socjologia i psychologia.EmerytRs2 - Pon 04 Cze, 2012 Panowie jest 22:00 !! ostatni posiłek o 17 !!qbus - Pon 04 Cze, 2012 Hupalo wygral, drugi Szeja a Plachytka trzeci... ma ktos kontakt do Miksy? On chyba ma wpisana nasza kare za 6 min spoznienia na Pkc przez co jest 3 a nie 2 w klasie.Marek23 - Pon 04 Cze, 2012 Jak to? Dlaczego zmiana wyników?ŁukaszS3 - Pon 04 Cze, 2012 Ja mam przecież on jeździ moim pierwszym Saxo