Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
rasta - Śro 25 Kwi, 2012 Dajesz, jutro dzień ostatniej szansy Kamill - Czw 26 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Wspólnik doniósł, że fele masz w zły czlowiek krzywe
Znawcy sie znaleźli Co najwyżej jedną i to z tyłu Rasputin - Pią 27 Kwi, 2012 Rasta jak będziesz w firmie to lookni czy przypadkiem nie został u ciebie biały dekielek od durszlaków.rasta - Nie 29 Kwi, 2012 Został, będę miał przy sobie na Pozen Anonymous - Pon 30 Kwi, 2012 i druga cześć mojego tunelu do civica pum - Pon 14 Maj, 2012 dzwoniłem ale nie odbierasz - normalnie jesteście w czwartek/piątek (w piątek to domyślam się, że ciebie nie ma)?
wpadam rotację oponową - felgową zrobić.rasta - Pon 14 Maj, 2012 wpadaj w czawrtekpum - Pon 14 Maj, 2012 będę w piątek koło 10-11 bo wcześniej z Gawronem na ciemnienie się ustawiłem rasta - Pon 14 Maj, 2012 Oj nie wiem bo na zlota przecie lecę, a zapomniałem o tym, ze to już pum - Pon 14 Maj, 2012 a co sam w tej firmie robisz he? chyba ze w czwartek kolo 19 jeszcze bys byl.rasta - Pon 14 Maj, 2012 Jak mnie nie ma to Jacek się miga od roboty Bonczek - Pon 14 Maj, 2012 pum - Pon 14 Maj, 2012 ja to słyszałem że to odwrotnie jest
jakbyś planował w czwartek dłużej siedzieć w robocie, albo nie będziesz miał co robić to mogę cię zgarnąć i przerzucisz.Kamill - Pon 25 Cze, 2012 Dzięki Rasta za ogarnięcie slicków, łatwo nie było ani założyć ani dowieść
Mailem przyjechać dzisiaj po zimówki, ale wsiadłem po pracy do samochodu i ocknąłem się w windzie w bloku. Postaram się odebrać jak najszybciej, pewnie jutro.rasta - Pon 25 Cze, 2012 Spoko jeszcze ich nie sprzedałem choć już miałem kupca