To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Jakarti - Wto 05 Lut, 2013

o co chodzi z tym joker lapem? :)
Kenet - Wto 05 Lut, 2013

Na jednym kółku trzeba było zjechać do pitstopu, zatrzymać się i ruszyć dalej. Zatrzymania pilnował typ z flagą, a nie wypuszczał jak widział, że może być niebezpieczeństwo wyjazdu pod nadjeżdżających na prostej start meta. Więc jak ktoś źle wybrał moment to mógł sporo stracić i były z tym nerwy, bo kogoś tam przytrzymał za długo i się pocieli. Ale ogólnie fajna sprawa - jak za kimś utkniesz, a nie byłeś jeszcze na joker lapie to jest szansa przeskoczyć go w ten sposób. Ale gorzej jak zjedziesz i wyjedziesz za kimś i wtedy utkniesz (patrz Alex).

ciekawe :)
Kenet - Wto 05 Lut, 2013

Naprawdę dobry patent, sporo się dzieje dzięki temu i ciekawiej się jedzie/ogląda.
Anonymous - Wto 05 Lut, 2013

Moja taktyka zjazdu na 2 kółku była dobra. Ci szybsi nie byli dużo szybsi więc nie odjechali a z tyłu i tak wszyscy przejechali bo byli blisko. Po wyjeździe miałem przed sobą czysty pusty tor i każdy akurat jak go doganiałem to śmigał do boksu i tak wyprzedzałem "one-by-one" aż doszedłem do tego osła co miałem nadzieje, że zjedzie jak poprzedni... ale nieeeee... ale nieeee... musiał gamoń jechać ślimaczym tempem 2 kółka zanim zjechał. Gdyby babcia miała wąsy... tfu... gdyby zjechał do boxu jak powinien i mnie puścił to ten koleś co był 3 wyjechałby z boxu za mną i byłby great success, a tak "tylko" success ;) bo startując z 5 dojechałem 4 z realnymi szansami na 3miejsce i 2 czasem :D
M - Wto 05 Lut, 2013

Prawie jak F1 i wymiana opon :rotfl:
Anonymous - Wto 05 Lut, 2013

M napisał/a:
Prawie jak F1 i wymiana opon :rotfl:

Możesz się śmiać ale z Kenetem na początku nie wierzyliśmy, że to coś zmienia a okazało się, że serio wprowadza fajny smaczek do rywalizacji.

M - Wto 05 Lut, 2013

Nie śmieję się złośliwie :)
zefir - Wto 05 Lut, 2013

u nas w łodzi trzeba zjechac i wcisnac przycisk :D
anjas - Wto 05 Lut, 2013

zefir napisał/a:
u nas w łodzi trzeba zjechac i wcisnac przycisk

ta, w McDrive ;D

"podnies rekę, nacisnij przycisk"
Chloru - Wto 05 Lut, 2013

W RC był podobny patent od jakiegoś czasu. Trzeba było przejechać dłuższą nitką toru na Słomce.
Kenet - Pon 18 Lut, 2013

Dzisiaj 3cia runda RCW Challenge - kto się wybiera?
siema - Pon 18 Lut, 2013

Ja jeszcze nie w tym tygodniu, ale już szykuję formę :]
Anonymous - Pon 18 Lut, 2013

oszkurde... postaram się ale w tym tyg. nie obiecuje ;/