To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

bizon - Wto 02 Sie, 2011

napisz gdziekolwiek. tu tez dobrze :D
martin.h - Wto 02 Sie, 2011

Słuchajcie internetowe po.eby, jesli mogę pomóc w jakiejś sprawie to pomagam, sprawia mi to dużą satysfakcję. Nie onanizuję się przed monitorem czekając aż ktoś napisze coś "śmiesznego", bo wtedy jest polew na maksa.
Jesli robicie to z nudów w pracy to zgłoście się do szefa, a jesli w domu to proponuję wziąźć rower i wyjść na świeże powietrze :]

Bart - Wto 02 Sie, 2011

:lol2: :lol2:
M - Wto 02 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
Nie onanizuję się przed monitorem

mi - Wto 02 Sie, 2011

Martin - jesteś absolutnie niesamowity! Mógłbyś mi wysłać jakieś swoje zdjęcie - ustawię sobie na tapecie xD
kubas - Wto 02 Sie, 2011

martin.h napisał/a:
Słuchajcie internetowe po.eby, jesli mogę pomóc w jakiejś sprawie to pomagam, sprawia mi to dużą satysfakcję. Nie onanizuję się przed monitorem czekając aż ktoś napisze coś "śmiesznego", bo wtedy jest polew na maksa.
Jesli robicie to z nudów w pracy to zgłoście się do szefa, a jesli w domu to proponuję wziąźć rower i wyjść na świeże powietrze :]

Z całym szacunkiem martin ale kto ostatnio nie spyta o rower to zawsze polecasz levela a2. Czy to xc czy asfalt czy miasto, laska, chłopak czy gej. Nie twierdze że to zły rower, znajomy kupił ostatnio takiego i jest bardzo zadowolony. Ale fuck istnieją jeszcze inne rowery :D

Co do prośby mi:

Czekam na screena z twojego pulpitu!!

A co mam Ci polecić coś czego nie znam ? :>
Bart - Wto 02 Sie, 2011

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
mi - Wto 02 Sie, 2011

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kenet - Wto 02 Sie, 2011

To chyba dobra oferta?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1747029029

Latam takim pożyczonym i chyba pobiorę sztukę na własność.

mi - Wto 02 Sie, 2011

899 to sporo, ciekawe jakie minimum ma...
kubas - Wto 02 Sie, 2011

buhahahah mistrz avatar :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Właśnie wróciłem z Tour de Pologne, Polacy są mistrz, od kilku dni mówią o zamknięciu ulic, a oni się wku.wiają bo nie mają jak do domu dojechać :lol2:

Brawa dla Kittela, wygrać 3 etap z rzędu to coś. Szkoda tylko, że Bodnarowi się nie udała ucieczka :/

Yarko - Wto 02 Sie, 2011

oto mój bike :)

spec:
Rama BC 19', alu 7005 cieniowana
Amor Rock Shox JUDY TT
Przerzutka przód DEORE XT
Przerzutka tył DEORE XT
Manetki DEORE
Hamulce Shimano
Klamki AVID
Opony TIOGA
Sztyca RITCHEY