bizon - Wto 02 Sie, 2011 napisz gdziekolwiek. tu tez dobrze martin.h - Wto 02 Sie, 2011 Słuchajcie internetowe po.eby, jesli mogę pomóc w jakiejś sprawie to pomagam, sprawia mi to dużą satysfakcję. Nie onanizuję się przed monitorem czekając aż ktoś napisze coś "śmiesznego", bo wtedy jest polew na maksa.
Jesli robicie to z nudów w pracy to zgłoście się do szefa, a jesli w domu to proponuję wziąźć rower i wyjść na świeże powietrze Bart - Wto 02 Sie, 2011 M - Wto 02 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Nie onanizuję się przed monitorem
mi - Wto 02 Sie, 2011 Martin - jesteś absolutnie niesamowity! Mógłbyś mi wysłać jakieś swoje zdjęcie - ustawię sobie na tapecie kubas - Wto 02 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Słuchajcie internetowe po.eby, jesli mogę pomóc w jakiejś sprawie to pomagam, sprawia mi to dużą satysfakcję. Nie onanizuję się przed monitorem czekając aż ktoś napisze coś "śmiesznego", bo wtedy jest polew na maksa.
Jesli robicie to z nudów w pracy to zgłoście się do szefa, a jesli w domu to proponuję wziąźć rower i wyjść na świeże powietrze
Z całym szacunkiem martin ale kto ostatnio nie spyta o rower to zawsze polecasz levela a2. Czy to xc czy asfalt czy miasto, laska, chłopak czy gej. Nie twierdze że to zły rower, znajomy kupił ostatnio takiego i jest bardzo zadowolony. Ale fuck istnieją jeszcze inne rowery
Co do prośby mi:
Czekam na screena z twojego pulpitu!!martin.h - Wto 02 Sie, 2011 A co mam Ci polecić coś czego nie znam ? Bart - Wto 02 Sie, 2011 mi - Wto 02 Sie, 2011 Kenet - Wto 02 Sie, 2011 To chyba dobra oferta?
Latam takim pożyczonym i chyba pobiorę sztukę na własność.mi - Wto 02 Sie, 2011 899 to sporo, ciekawe jakie minimum ma...kubas - Wto 02 Sie, 2011 buhahahah mistrz avatar martin.h - Wto 02 Sie, 2011 Właśnie wróciłem z Tour de Pologne, Polacy są mistrz, od kilku dni mówią o zamknięciu ulic, a oni się wku.wiają bo nie mają jak do domu dojechać
Brawa dla Kittela, wygrać 3 etap z rzędu to coś. Szkoda tylko, że Bodnarowi się nie udała ucieczka Yarko - Wto 02 Sie, 2011 oto mój bike