saxorulez - Wto 05 Wrz, 2006 i jaki ma wydech - Magnexa Michał - Wto 05 Wrz, 2006 DOKLADNIE BEBJE !!Niemy - Wto 05 Wrz, 2006 fajna Foka do wyrwania, tuz za polska granica
VTS pochodzenia krajowego, to chyba tem którego mam opisanego w gazecie sprzed 10 lat, no chyba że wiecej w takim kolorze sprzedali w pl.Grzesiek VTS - Wto 05 Wrz, 2006 tak to ten VTS kolo mapisal ze byl w gazecie
a co do RS to KOZAK tylko kasy wpizdu :559:Loko - Wto 05 Wrz, 2006 No tylko ze gość napisał ze był w wrc pare lat temu, a ja mówie ze to prawdopodobnie ten vts, który był dla dziennikaży w 1997 roku i jakoś z tego roku mam gazete (motomagazyn) w której jest prwadopodobnie ten vts tyle że wtedy dużo lepiej wyglądał Grzesiek VTS - Wto 05 Wrz, 2006 Proste w końcu w wyścigach i kjs-ach śmigał to co sie dziwisz
VTS pochodzenia krajowego, to chyba tem którego mam opisanego w gazecie sprzed 10 lat, no chyba że wiecej w takim kolorze sprzedali w pl.
Grzesiek VTS - Wto 05 Wrz, 2006 i wszystko jasne nie UZYWANY W SPORCIE pewnie saxorulez - Wto 05 Wrz, 2006
Loko napisał/a:
który był dla dziennikaży w 1997 roku
ja pamiętam niebieskiego dl adziennikarzy sprzed 10 latLoko - Wto 05 Wrz, 2006 Wkleje zdjecia z gazety, tylko na razie imageshack coś nie działa
[ Dodano: Wto 05 Wrz, 2006 ]
udało się wreszcie bo długiej walce wkleić Michał - Wto 05 Wrz, 2006 loko a mozessz zeskanować tekst ?? ciekaw jestem co tam napisali Loko - Wto 05 Wrz, 2006 Niestety nie mam skanera ,ale spróbuje zrobić fotke aparatem, tak jak to powyżej, może będzie isę dało przeczytać Michał - Wto 05 Wrz, 2006
Grzesiek VTS napisał/a:
Proste w końcu w wyścigach i kjs-ach śmigał to co sie dziwisz