Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 ja pierdole ale superCHRZANEK - Śro 30 Sty, 2008
PiTT napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...znie_nowy_.html
Ale lalunia... saxorulez - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Nigdy nie wiesz czy potrzebujesz takie trabki czy takie przepustnice
czyli już nie muszę odpowiadać, potrzebujesz tez kolektor pod te przepustnice i dodatkowo kolektor musi być tego samego typu co był wcześniej (a są rożne do różnych aut stosowane) np. w Clio Williams jest tylko jeden typ kolektora dostępny.
Oczywiście da sie to zmontować tylko moim zdaniem jak już robi się ITB to z głową.. bo to nie jest łatwa sztuka. Żeby je wykorzystać i mieć bajkowe 220KM (ciekawe czy Pan miał) to w TU musiał byś nie wiem co zrobić... chyba do Citroen Sport pojechać.Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
czyli już nie muszę odpowiadać, potrzebujesz tez kolektor pod te przepustnice i dodatkowo kolektor musi być tego samego typu co był wcześniej (a są rożne do różnych aut stosowane) np. w Clio Williams jest tylko jeden typ kolektora
Lukasz nawet nie do konca, pamietasz jak bylo u mnie. Blok i dol od williego ale glowica od megany bo tak lepiej pasuje FreeMan - Śro 30 Sty, 2008
Jakie CUP ?? nie widzialem zadnego CUP ??FreeMan - Śro 30 Sty, 2008 Gaydek zeby byla jasnosc , to jest Clio CUP
Gaydek - Śro 30 Sty, 2008 OK, nomenklatura może nie być mi znana.
A co to takiego? http://www.webwombat.com....port-review.htmdzik - Śro 30 Sty, 2008 w phIII byla opcja zwieszenie CUP, troche twardsze od seryjnego, na pierwszy rzut oka mozna je bylo rozpoznac po szarej wersji felg
"Front spring rates go up another 20 per cent with matching dampers; rears go up 15 per cent with 10 per cent stiffer dampers, suspension is lowered with revised steering geometry and the front hub carriers have monster bearings. Renault Sport knows that the Cup demands to be driven hard and is taking no chances."
opcja "cup" byla tez dokladka przedniego zderzakaFreeMan - Śro 30 Sty, 2008
To co pokazales to zwykle Clio 182 tylko produkowane na Australie.
The latest French pocket rocket to hit dealerships in Australia is from Renault.
The new-look 16-inch wheels suit the car well, and the only visual difference between the Clio 182 and Clio 182 Cup models is the colour of the alloys - silver for the former and charcoal for the latter.
moze cos przeoczylem, ale czytalem artykul na szybko w pracy....BaRtO_206GT - Śro 30 Sty, 2008 silnik 1.6 8ka "A" do peugeota/citroena 30 stycznia 2008
wazony dol, zrobiona glowica, wieksze zawory, rozwiercone kanaly, walek elektonika, kilka opcji sprzedazy... z kolektorem 4,2,1- kompem SMT6 itd. INF tylko tel. nie odp ma email i sms
cena: 2500tys sam motor
telefon: 508314920
imię i nazwisko: adam
adres:
województwo: małopolskie
e-mail:Gaydek - Śro 30 Sty, 2008 dzik, FreeMan, dzięki za wyjaśnienie wątpliwości .CHRZANEK - Śro 30 Sty, 2008 Jakiś gadżet do hondy:
http://moto.allegro.pl/it...onda_civic.html
ale ni ch...a nie wiem czemu to ma służyć ??
eM kup to i powiedz czy coś daje Młody Papież - Śro 30 Sty, 2008
Cytat:
Sprzedam fabrycznie nową rozpórkę amerykańskiej firmy[...]
widzisz gdzies "JDM"?
wiec co może dać? grzech - Śro 30 Sty, 2008 widocznie honda potrzebuje rowniez rozporek do budy jak chcesz po zakretach jezdzic 106 - Śro 30 Sty, 2008