nox - Wto 20 Paź, 2009 Czy komuś Performance tez tak zajebiście piszczą?? bo ds2500 to wiem że często wydają z siebie różne dźwięki ale myślałem że performance nie powinno a piszczy jak cholera ?kubas - Wto 20 Paź, 2009
nox napisał/a:
Czy komuś Performance tez tak zajebiście piszczą?? bo ds2500 to wiem że często wydają z siebie różne dźwięki ale myślałem że performance nie powinno a piszczy jak cholera ?
tak mnie tez piszcza. Po dotarciu ich na torze piszcza jeszcze bardziej M - Wto 20 Paź, 2009 Martin.h to nasz forumowy czesio GeKo - Wto 20 Paź, 2009
nox napisał/a:
a piszczy jak cholera ?
Fajnie nie jak w rajdówkach gdy dojeżdzają powoli na metę stop, jest lans koma600 - Wto 20 Paź, 2009 http://moto.allegro.pl/it...8v_16v_vts.html
Zakładał ktoś te klocki?Młody Papież - Wto 20 Paź, 2009
"IMRacing rulez"
"Duda tu był"Greg - Nie 22 Lis, 2009 Dla ciekawych różnicy i osób mówiących że upgrade się nie opłaca bo zwiększa masę nieresorowalną.
Zważyłem stary setup w C2 vs. nowy - Brembo.
Stare:
- tarcza 266mm zużyta - 4 kg
- 2 klocki zużyte w ~połowie - 0,6 kg
- zacisk seria - 4,3 kg
====== razem: 8,9 kg
Nowe:
- tarcza ATE Power Disc 285mm - 5kg
- 2 klocki Ferodo DS Performance - 0,75 kg
- zacisk Brembo 4-pot 406c V6 - 2,8 kg
====== razem: 8,55 kg
Spy-foto ze stajni Vlodarsky Motorsport, upgrade ma się dobrze, zestaw się dociera.
Vlodarsky - Nie 22 Lis, 2009 dziękuję za nie umieszczanie mojej nie uczesanej osoby na zdjęciach. Zaskoczony jestem wagą ! Czyli to dobry mod!saxorulez - Nie 22 Lis, 2009 Greg,
dobre info.. serdeczne dzięki za konkrety!kubas - Nie 22 Lis, 2009
saxorulez napisał/a:
Greg,
dobre info.. serdeczne dzięki za konkrety!
Gówno ! Już dawno pisałem że te zaciski są lżejsze, że wszystko ładnie pasuje i że hamowanie się mega poprawia...
Gratulacje modu !kubas - Nie 22 Lis, 2009 Greg napisz jeszcze jakbyś mógł ceny klocków i tarcz bizon - Nie 22 Lis, 2009 jak sie temat odswiezyl, to dodam ze swojego podworka, ze ds2500 do miasta to jednak gorszy pomysl niz ds performance
powod - wieczne niedogrzanie GeKo - Nie 22 Lis, 2009 Tarcza 282zł szt. ATE power discMarek23 - Nie 22 Lis, 2009
bizon napisał/a:
jak sie temat odswiezyl, to dodam ze swojego podworka, ze ds2500 do miasta to jednak gorszy pomysl niz ds performance
powod - wieczne niedogrzanie
Ale co w zwiazku z tym, że niedogrzane? Bo ja się czasem poruszalem w mieście na ds3000.
Były niedogrzane,ale do normalnego ruchu wystarczały i tyle.GeKo - Nie 22 Lis, 2009 Chodzi o to że jak na zimnym klocku depniesz w pedał to nie zblokujesz kół.