To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

KarQ - Śro 15 Sie, 2012

Raspó, do przewidzenia było, że gdzieś musi być haczyk. Jeśli kupiłbym taką wylizaną XR2 to na pewno nie upalałbym nią.

Ta czarna Cartoonowa też jest fajna, ale nie ma klimatu.

Cartoon - Śro 15 Sie, 2012

Bonczek, po ile teraz chodzą przyzwoite CRXy?
Bonczek - Śro 15 Sie, 2012

6-7 tys. z DUŻYM szczęściem trafisz coś ładnego :)
Cartoon - Śro 15 Sie, 2012

http://tablica.pl/oferta/...na-ID1cqLL.html widzę w tym Czesia ;D
Michał - Śro 15 Sie, 2012

ło karwa, ale dolot :rotfl: :rotfl:
nie wklejajcie takich rzeczy bo jeszcze kupi :D

Barejka - Śro 15 Sie, 2012

Cartoon napisał/a:
http://tablica.pl/oferta/fiat-cinquecento-1-3-turbo-okazja-nie-sporting-zamiana-ID1cqLL.html widzę w tym Czesia ;D

interesuje mnie zamiana, zapraszam na oględziny
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Śro 15 Sie, 2012

Najpoważniej myślę o tych fiestach xr2i , białej i czerwonej , będę mógł bez stresu po szutrach sobie poganiać .
Rasputin - Śro 15 Sie, 2012

Ale 90% Fiest mk3 to z tyrane życiem padł które trzymają sie tylko na lakierze!! Rdza to największy problem tych aut.
Nie wiem ile waży mk3 ale dwa miesiące temu ważyłem swoje mk2 i wyszło 790kg ze śladową ilością paliwa.

Poszukaj Czesiu coś normalnego co ma mniej lat niż ty :faja:

Powiedz mi co masz na myśłi piszcząc normalnego ?

Coś co jest w miare młode,nie jest ulepem,tanie w utrzymaniu i pozwoli ci dojechać dalej niz do lasu.
no name - Śro 15 Sie, 2012

Ja wiem że to nie modne ale nie masz pojęcia ile daje radości mój cienias,
utrzymanie, części, paliwo to grosze a przy tej wadze i mocy już wielu zadziwił

Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

uwazam, ze czesiek dostal juz tyle rad, ze szkoda naszego czasu.. w miedzyczasie kupil pare "swoich" samochodow i nadal placze.. nie wiem czesiu kim jestes u siebie na dzielni i jakie masz ambicje ale -nie obrazajac- mam wrazenie, ze nie myslisz racjonalnie.. bo juz dawno moglbys miev fajny, normalny samochod ale terazniejsza konsumpcja i dla mnie zupelnie niezrozumiale motywacje sprawiaja, ze tego auta nie masz i zapewne miec nie bedziesz. Tworzylibywscie zajebista pare z Martinem bo obaj jestescie tak abstrakcyjni w niektorych swoich pogladach, ze z pewnoscia mielibyscie w sobie oparcie.
Koniec :)

Jakarti napisał/a:
Tworzylibywscie zajebista pare z Martinem bo obaj jestescie tak abstrakcyjni w niektorych swoich pogladach, ze z pewnoscia mielibyscie w sobie oparcie.

Przesadziłeś .

Jakarti - Śro 15 Sie, 2012

i co? Jedziesz do mnie?
Przynajmniej wiem, ze jestem bezpieczny dopoki nie korzystasz z komunikacji miedzymoastowej :rotfl: :rotfl: :rotfl: