To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Pon 17 Cze, 2013

Rabi mistrz :)
Walle - Śro 19 Cze, 2013

W najbliższym czasie - jak tylko uporamy sie z logistyką - wspólnie z kolegą paraolimpijczykiem będziemy otwierać grupę biegową dla amatorów, zapraszam :faja:
Vlodarsky - Śro 19 Cze, 2013

Gdzie co i jak ?
tylko, że ja pewnie i tak bym nie umiał biegać w grupie :/

Walle - Śro 19 Cze, 2013

Dlaczego? :) W grupie raźniej się biega. Człowiek nie odczuwa tak zmęczenia. Oczywiście nie jest łatwo bo różnie to bywa z poziomem, ale trzeba - w miarę możliwości oczywiście robić progres - czyli równać w górę.

Miejsc na spotkania jest kilka - lasek Bielański, Skra, Agrykola. Zobaczymy na dniach. Miejsce jest ważne komunikacyjnie, bo na przykład z Wawra ciężko się jedzie na Bielany itp....

bizon - Śro 19 Cze, 2013

http://sebiush.blogspot.c...e-chinskim.html
Anonymous - Pią 21 Cze, 2013

Kurde mój czerwiec miał być "treningowy" ale bez spiny. Jak patrzę na Endomondo bizona, to... podziwiam zapał :D
bizon - Pią 21 Cze, 2013

Ja mam zapał, ty masz prędkość, razem byśmy byli niepokonani ;D Znaczy jeśli nie liczyć Marka :D
A na serio u mnie wcale nie jest tak dużo, po prostu dojazdy do pracy rowerem robią bling bling. Też miałem plan na przynajmniej 2 treningi na rowerze w tygodniu 20km+/1h, ale się okazuje, że przy 3-4 bieganiach + dojazdy do pracy + siłka (w domu), to czasu już nie starcza. Może po starcie na 10km zluzuje się do 2 x bieganie, 2 x rower, 2 x basen, to będzie jakoś do ogarnięcia.

pP - Pią 21 Cze, 2013

no bizon dobrze dobrze :)
biegłeś już tak na sprawdzenie na 10km? ile masz?

ja bieganie odpuściłem na rzecz innych rzeczy, ale chyba wroce do sobotniego/niedzielnego dłuższego wybiegu :faja:

bizon - Pią 21 Cze, 2013

pP napisał/a:
no bizon dobrze dobrze :)
biegłeś już tak na sprawdzenie na 10km? ile masz?

bizon napisał/a:
Dziś wróciłem (po przerwie na jelitówkę ) do treningu i 10 km poszło w 59m, a to były interwały i 25m z tych 59 to był trucht (rozgrzewka i cooldowny). Docelowe 10km w 55m wydaje się być jednak w zasięgu za 2.5 miesiąca

10km na wynik jeszcze nie biegłem. Myślę, że przy sprzyjających okolicznościach (bo na pewno nie w dzisiejszą pogodę) te 55 minut jest możliwe do złamania. Ja póki co bardzo początkujący jestem, więc tempa szału nie robią :) . Jakkolwiek zaczynam się oswajać z myślą, że może kiedyś jakiś półmaraton...

pP - Pią 21 Cze, 2013

szybciej niż myślisz :)
Vlodarsky - Pią 21 Cze, 2013

Ja wczoraj drugi bieg w tym miesiącu miałem. No i tak wygląda mój trening właśnie... :/
Anonymous - Pią 21 Cze, 2013

Jako, że nie ma miętkiej gry to... zanabyłem dzisiaj rower :rotfl:

Całe 600pln (+200pln na remoncik) i taki oto street'owy wynalazek jest mój:

Teraz się zacznie rowerowanie + bieganie :)

Maciusiowy - Sob 22 Cze, 2013

dlaczego siodło jest obklejone przy jajach? :>
Barejka - Sob 22 Cze, 2013

porwal ktos jajacami pewnie
Qukie - Nie 23 Cze, 2013

balls of steel? :lol2: