Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
CHRZANEK - Czw 19 Kwi, 2012 Rasta: nie wiedzialem że były srebrne RS'y MK1 GeKo - Czw 19 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Zawsze do 0, ale tolerancja jest 5g bo mniejszych odważników nie produkują.
Pytam, bo spotkałem się z informacjami że na maszynie można ustawić tolerancje 2-4 a nawet 10g rasta - Czw 19 Kwi, 2012 Wiesz w normalnej jeździe niedoważenia na poziomie 10-15 gram nie czuć.martin.h - Czw 19 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Wiesz w normalnej jeździe niedoważenia na poziomie 10-15 gram nie czuć.
Srutututu, do wyczucia jest nawet 5g rasta - Czw 19 Kwi, 2012 Ty może czujesz, ale Kowalski na 14 z profielm 70 nie czuje.
Jak pisałem najmniejszy odważnik to 5 gram, mniejszych nie produkują. Jak wyważam oponę to dział prosta zasada jak wychodzi np. 7 g niedoważenia to maszyna każe dołożyć ciężarek 5g i wychodzi zero. Wartości o tak zawsze pokazuje zaokrąglone, ale oczywiście można sprawdzić jakie są bez zaokrąglania.Vlodarsky - Pon 23 Kwi, 2012 Jak ja mam samochód typu C4 Picasso gdzie czuć takie 3-4 gram do obcinam kawałek odważnika aż mi wyjdzie zero i po problemie... A jak jeszcze ktoś marudzi jadę na doważenie na samochodzie.Kamill - Wto 24 Kwi, 2012 Do której jutro siedzisz bo chce do sob założyć 2 opony do bmw.rasta - Wto 24 Kwi, 2012 Jak najkrócej ale pewnie do 17 będziemy jak nie dłużej, jak będziesz mógł przyjechać to dzwoń.Kamill - Wto 24 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Jak najkrócej ale pewnie do 17 będziemy jak nie dłużej, jak będziesz mógł przyjechać to dzwoń.
To pewnie po jutrze w czasie lunchu jakoś sie wyrwe bo o 17 pomagam znajomemu wnieść wykladzine na 5te piętro rasta - Wto 24 Kwi, 2012 Czartek dneim ostatniej szansy, bo od piątku Mazury na łajbie kubas - Śro 25 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Uważam, że R1R nie ma do Pederala 595 RS-R podejścia, przynajmniej na suchym. Na mokrym miałem okazję jeździć tylko na Pederalu i jestem w szoku jak to sobie radzi - dla mnie rewelacja. Co do cen Pederal droższy znacznie.
R1R lepsze na mokrym, na codzień też będą lepiej kleić bo są bardziej miękkie. Z dogrzaniem pederala może być problem na codzień.rasta - Śro 25 Kwi, 2012
kubas napisał/a:
Z dogrzaniem pederala może być problem na codzień.
Mi problem z dogrzaniem nieznany Kamill - Śro 25 Kwi, 2012 W trakcie jak Rasta flokował sobie głowę i twarz, ogarnęliśmy wymianę szybko i sprawnie rasta - Śro 25 Kwi, 2012 Wspólnik doniósł, że fele masz w huj krzywe Rasputin - Śro 25 Kwi, 2012 Jutro jestem