To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [T] Bytom - miasto które kocham...

mi - Śro 07 Mar, 2012

Bytom stawia na ekologię:

...i rozwój duchowy:

Jacek - Śro 07 Mar, 2012

wybornie
mi - Śro 07 Mar, 2012

naturalnie! ;D
Maciusiowy - Śro 07 Mar, 2012

ja już się włączyłem do krucjaty, a Wy?
GeKo - Śro 07 Mar, 2012

Jak ktoś chce ekologię w Bytomiu to zapraszam tutaj www.pluseko.pl :)
Jacek - Pią 23 Mar, 2012

mi - Śro 11 Kwi, 2012

Policjanci z Komisariatu II zatrzymali 62-letniego mieszkańca śródmieścia Bytomia, u którego w mieszkaniu strażacy stwierdzili „lewe” połączenie gazowe. Mężczyzna, by przygotować obiad, używając dętki rowerowej, wykonał prowizoryczną instalację. Za narażenie sąsiadów na niebezpieczeństwo, może trafić do więzienia nawet na 8 lat.

Wczoraj po południu, mieszkańcy jednej z kamienic przy ul. Powstańców Warszawskich, poczuli zapach ulatniającego się gazu. Informację tą przekazali strażakom, którzy potwierdzili zgłoszenie. Okazało się, że jeden z lokatorów budynku, w miejscu po zdemontowanym liczniku poboru gazu, wykonał prowizoryczne połączenie instalacji, używając do tego celu zwykłej dętki rowerowej.

Mający 62 lata mężczyzna, potwierdził, że „lewa” instalacja to jego dzieło, a policjantom z Komisariatu II wyjaśniającym sprawę, próbował wytłumaczyć, że gaz był mu potrzebny do ugotowania na piecu obiadu. Instalację zabezpieczyli pracownicy pogotowia gazowego.

Zatrzymany 62-latek odpowie za sprowadzenie niebezpieczeństwa dla innych osób, za co grozi mu kara do 8 lat więzienia. O jego dalszym losie zadecyduje prokurator i sąd.

Yarko - Śro 11 Kwi, 2012

xD
budzik - Śro 11 Kwi, 2012

Dziś wielki dzień w Bytomiu :faja:
no name - Śro 11 Kwi, 2012

Dzień jak co dzień raczej :D
Michał - Śro 11 Kwi, 2012

a w tym bytomiu to jest coś ciekawego do zobaczenia ? bo bede tam od rana w sobote
no name - Śro 11 Kwi, 2012

Michał napisał/a:
jest coś ciekawego do zobaczenia ?

Swejego czasu za bajtla to jeździłem tam
do najlepiej zaopatrzonego sklepu rowerowego na śląsku.
Bytom jest ładny i na pewno znajdziesz coś ciekawego

was79 - Śro 11 Kwi, 2012

budzik napisał/a:
Dziś wielki dzień w Bytomiu

Uczestniczyłem, z takim jednym grubasem z Zagłębia, który nawet podpiął żółtko do przenośnego kołchoźnika 8-L

budzik - Śro 11 Kwi, 2012

Bez foto się nie liczy :rotfl:
Bart - Nie 15 Kwi, 2012

no proszę - w Bytomiu nie tylko złomiarze i złodzieje węgla:
http://katowice.gazeta.pl...__ZDJECIA_.html