qbus - Pon 13 Gru, 2010 Coż mam poradzić że mnie to nudzi i czasami zdarzyło się przysnąć Gaydek - Pon 13 Gru, 2010
qbus - Pon 13 Gru, 2010 Wystarczy mi takie podsumowanie raz w roku. ps - Pon 13 Gru, 2010
qbus napisał/a:
zajebisty jest ten filmik! nie wiedzialem ze tyle sie w tej f1 działo
az sie chce powiedziec, ze dzialo sie TYLE, ze starczylo akurat na 10-cio minutowy filmik
ale ja nie z tych! dla mnie rewela i tylko sledzac caly sezon, albo i kilka mozna sie tym ekscytowac, bo wiadomo nudny wyscig zawsze sie trafi... saxorulez - Wto 14 Gru, 2010 Abu Dhabi
Tak btw, okazało się, że to Webber pomógł Vettelowi w zdobyciu tytułu... uszkodził oponę, zmienił taktykę, zjechał do pit lane i tym sprowokował Ferrari do zmiany planów, który to ruch okazał się niespecjalnie szczęśliwy. Gdyby Alonso podążał za Buttonem, zakładając, że nic nie spieprzyłby po drodze, dojechałby do mety prawdopodobnie na 4. miejscu i zdobyłby tytuł. Prawdopodobnie. Ale... gdyby .saxorulez - Wto 14 Gru, 2010 No właśnie zaciekawiła mnie ta historia kilka razy pokazywana że ma problem with rear wheels..ps - Wto 14 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
No właśnie zaciekawiła mnie ta historia kilka razy pokazywana że ma problem with rear wheels..
Dziękuję dobranoc!speed555 - Pią 17 Gru, 2010 http://rajdy.autoklub.pl/...w-erreffe,33457kubas - Pią 17 Gru, 2010 218-konnego Clio Williamsa dla Roberta Kubicy - to chyba clio ze stajni bad-iegoGaydek - Pią 17 Gru, 2010 Tak, tak, to prawda!
Bad-i mówił nam o tym w TGV w drodze do odBytomia , ale nie pozwolił nagłaśniać sprawy, aż sam Robert tego nie ogłosi.ziober - Sob 18 Gru, 2010 A tymczasem Kubica po 4os prowadzi w generalce i ma na koncie zwycięstwo na dwóch odcinkach speed555 - Sob 18 Gru, 2010 teraz dopiero zauwazylem ze odcinki tego rajdu maja po 2km. to jakas 3-liga czy co?;p