rasta - Nie 28 Lut, 2010 AndreXSi, szczeże to nie mam pojęcia wiem, że C2 do sportu.
Dwie deseczki bywalców tego forum
rasta - Wto 02 Mar, 2010 Mazda MPS:
Niemy - Śro 03 Mar, 2010 okleina spoko, ale ten wydech (mała rurka w dużej rurce ) to porażka rasta - Śro 03 Mar, 2010
Niemy napisał/a:
okleina spoko, ale ten wydech (mała rurka w dużej rurce ) to porażka
Taką porażkę można obecnie zaobserwować w każdej "grubej" furze, np, dowolny merc AMG. Greg - Śro 03 Mar, 2010
rasta napisał/a:
Tia , jak widać mocno okrojona z 50% deski wycięte, ale czego się nie robi dla sportu i redukcji masy
Chyba nie okrojona, tylko górna część deski - w C2 skłąda się z dwóch części. Robiłeś górną, dolna i "przednia" nie odbija się w szybie
AndreXSi napisał/a:
to jakieś c2r2 czy inna rzeźba?
c3 ma w sumie prawie identyczną deskę, zmyliły mnie te małe kratki wentylacyjne po bokach: większość c2 ma chyba inne
C2 i C3 afaik ma jednakową deskę, kratki po bokach (te od nawiewu na szyby drzwi) są różne - do połowy 2005 był trzy owalne, później takie jak na tym foto. rasta - Śro 03 Mar, 2010 Greg, okrojona - połowa wycięta tu masz foty pełnej:
rasta - Czw 04 Mar, 2010 Subaru Polska w odpowiedzi na pakiety GT oferowane do Mitsubishi Lancear, przygotowuje mocno podłubane STI. Dostaliśmy 20 daszków pod budziki Defi Pierwsza partia już gotowa
martin.h - Czw 04 Mar, 2010
rasta napisał/a:
Subaru Polska w odpowiedzi na pakiety GT oferowane do Mitsubishi Lancear, przygotowuje mocno podłubane STI.
Oby nie wyszła z tego taka kupa jak z STI SPRT
rasta, widzę, że grubo działasz, zanim długo będziesz miał monopol na flock w Polsce kosmita - Czw 04 Mar, 2010
martin.h napisał/a:
Oby nie wyszła z tego taka kupa jak z STI SPRT
Albo evo X gt350:)rasta - Czw 04 Mar, 2010 kosmita, co racja to racja 3 moich ziomów ma tą wersję i non-stop są problemy. Nie mówiąc już o tym że dostali od Morsa oklep kosmita - Czw 04 Mar, 2010 X nie jedzie, bo to ciężka krowa Anonymous - Nie 07 Mar, 2010 rasta jest rynek do przejęcia w Indiach na Goa
każdy ma na desce miśka lub wykładzinę
rasta - Nie 07 Mar, 2010 Na razie atakujemy rynek niemiecki, pierwszy kleent z DE Pacjent, Polo Cult/German czy jak mu tam stajla:
Marcel 08, będziesz chciał miśka w Golfie rasta - Nie 07 Mar, 2010 Jakieś EVO z naszego forun
MoRToN - Nie 07 Mar, 2010 Rasta, odnośnie mazdy.. .to wytrzymie temp wydechu ?