"kto nie skręca ten choooy" Marek23 - Śro 14 Paź, 2009
anjas napisał/a:
hehe
"kto nie skręca ten choooy"
A new Anjas was born...Kamilbike - Czw 15 Paź, 2009 PANOWIE I PANIE
kupilem wlasnie Forze 3, o 21.30 jade odebrac Poznym wieczorem / na noc zdam relacje anjas - Czw 15 Paź, 2009
Kamilbike napisał/a:
kupilem wlasnie Forze 3, o 21.30 jade odebrac Poznym wieczorem / na noc zdam relacje
juuuuż???
gdzie kupiłeś?
ja też chce!!!
(weź 2 od razu, jutro przywiozę Ci kasę)zefir - Czw 15 Paź, 2009 mam od wczoraj
zajebioza
grywalnosc jak z dwojki, mega grafika i oprawa dzwiekowa, problem rolowania istnieje, o czym przekonalem sie uderzajac w auto pozniej banda a pozniej CTR przelecial 6 fikolkow
mega grywalnosc
grypa dobrze chciala i wlasnie siedze na L4 i morduje forze jest zajebista
acha i jest na 2 dvdiu
pierwsza single
druga multi plus tory i auta PiTT - Czw 15 Paź, 2009 ej no bez jaj, jak to, kto gdzie kiedy?
też chcęanjas - Czw 15 Paź, 2009 ale macie oryginały czy piraty???zefir - Czw 15 Paź, 2009 a jak myslisz:
relased date: 23.10.2009
mam po polsku dodam:Danjas - Czw 15 Paź, 2009 gruubooo,
a już miałem nadzieję, że przyspieszyli premiere...Kamilbike - Pią 16 Paź, 2009 Ja mam oryginal. Na 2 DVD. Najprawdopodobniej jest to wersja zakoszona gdzies sprzed premiery. Kupilem za rowno 200zl, udalo sie nabyc tylko 1 szt wiecej nie bylo. Grywalnosc fajna, poki co smigam fiesta Najbardziej podobalo mi sie to ze po zalozeniu przednich stabilizatorow samochod zaczal skrecac, jakies nieduze mody i od razu czuc roznice w prowadzeniu. Z kumplem posmigalismy troche na multiplayerze i M5 jest szybsza od M3, lecz nieznacznie, a Cayenne Turbo S jedzie tak samo jak ML 63amg, na wiecej czasu nie starczylo bo jutro do pracy Aha i w gre nie da sie grac bez dyskacza, trzeba wgrac prawie 2GB jednej plyty na dysk zeby pograc anjas - Pią 16 Paź, 2009 Taka ciekawostka, lista samochodów z Forza3 (na starcie, bo na pewno będą dodawane kolejne )
no ja ostatnio jeszcze chwile jak moge pogierczyc, łikend szkola i praca choroba musiala sie juz skonczyc anjas - Pią 16 Paź, 2009 już się nie mogę doczekać...
K-mart wyczytał w jakiejś szwajcarskiej gazecie, że jednym z torów w Forza3 ma być Lublin. Podobno mieszkańcy pobliskich bloków protestowali, ale Microsoft jakoś ich udobruchał.pP - Pią 16 Paź, 2009 grałem u kamila i powiem tak...
demo to jakas kupa..pelna wersja jest wiele lepsza od 2jki.. przede wszystkim prowadzenie..jedziesz fiesta w zakrecie odpuszczasz gaz i dupa ucieka..piekne uczucie..
wydaje mi sie, ze grafia w demie byla bardzo przejaskrawiona..w pelnej jest ok i wyglada bardziej realnie.. ale serio grywalnosc jest meeeeega!