kubas - Wto 14 Cze, 2011 Tak pare osób juz to robiło NBL - Wto 14 Cze, 2011 Aha czyli tym paru osobom się udało to i mi powinno, a czy to wpływa na żywotność
belki?misiek86electro - Wto 14 Cze, 2011 oczywiście wieksze przeciazenia krótsza zywotność NBL - Wto 14 Cze, 2011 auto ma 12 lat pewno śruby nie będą miały ochoty dać za wygraną, misiek86electro, obniżałeś kiedyś belkę>? jak tak to miałbym kilka pytań faldzip - Wto 14 Cze, 2011 Na club106 chyba jest guide do obnizania belki a w kazdym razie pewnie ze 150 tematow z instrukcjami i uwagami jak obnizyc
Dobra to ja mam takie pytanie:
Czy amorki Peugeot Sport mozna regenerowac? Jesli tak to gdzie?NBL - Wto 14 Cze, 2011 faldzip, no właśnie 150 tematów z czego żaden konkretny... napisanę instrukcję
jakby dla kogoś kto juz to robił -.- a ja nie wiem co w trzy..Jakarti - Czw 16 Cze, 2011
tłumnik napisał/a:
bo nie co wyżej mi tył siedzi..
nieco.NBL - Czw 16 Cze, 2011 Jakarti, ups sorryjarek-malopolska - Czw 16 Cze, 2011 Pany na szybkosci laickie pytanie,chodzi o zakładanie Powerflexów a dokładnie o ta "substancje" co jest w komplecie? Ile tego dac, co smarowac (miedzy tuleją metalowa a poliuretanem), gdzies jeszcze, jakieś inne przdatne info?? Ktos raz pisał na forum ze bez posmarowania to zawias moze gruubo skrzypiec a ze sie nigdy wczesniej z poliuretanami z Powerflexa nie spotkałem to wole dopytac Młody Papież - Czw 16 Cze, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
a ze sie nigdy wczesniej z poliuretanami z Powerflexa nie spotkałem to wole dopytac
tak samo postępuj jak z innymi poliuretanamiGaydek - Czw 16 Cze, 2011 Przejechałem na Powerflexach już chyba 1,5 tys. km i pomimo posmarowania trochę skrzypi, ale tragedii nie ma = da się jeździć bez problemu.faldzip - Czw 16 Cze, 2011 to ja ponowie moje pytanie, bo moze ktos jednak wie :
Czy amorki Peugeot Sport mozna regenerowac? Jesli tak to gdzie?ictus - Czw 16 Cze, 2011 faldzip, niestety nietqbus - Pią 17 Cze, 2011 można... np. Grzesiek Dachowski to robił... czy się opłaca to już inna para kaloszy.Janusz - Pią 17 Cze, 2011
faldzip napisał/a:
Czy amorki Peugeot Sport mozna regenerowac? Jesli tak to gdzie?
a to dwururowe czy jedno rurowe?? jak dwururowe to ogarnie je ten gość który mi amortyzatory regenerował i utwardzał, a ostatnio ogarniał b14 koledze do GT