qbus - Śro 27 Lut, 2008 Ja bede mial do sprzedania 6 sztuk r888 w 195/50/15... źle sie dogadalismy z Markiem zamowilem mu opony a on wzial z innego zrodla, cena ok 280 zł sztuka.CHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008
qbus napisał/a:
źle sie dogadalismy z Markiem zamowilem mu opony a on wzial z innego zrodla, cena ok 280 zł sztuka.
To może Bad-i weźmie...
Wolno na nich jechac w KJSach ???GOKART - Śro 27 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
qbus napisał/a:
źle sie dogadalismy z Markiem zamowilem mu opony a on wzial z innego zrodla, cena ok 280 zł sztuka.
To może Bad-i weźmie...
Wolno na nich jechac w KJSach ???
U nas jak ktoś miał to nie robili żadnych problemów bo nie jest to typowy slick. Jak po drodze na niej można to tym bardziej na KJSie Bad-i - Śro 27 Lut, 2008 Grzecha w Tomaszowie dopuscili - chociaz sprawdzali homologacje drogowąqbus - Śro 27 Lut, 2008 r888 ma homo drogowe... czyli znaczek E w kółeczku... bad-i łykasz? ew ktokolwiek czy ktos ze znajomych tudziez znajomych znajomych... mam kase utopiona w 6 oponach DeeS - Śro 27 Lut, 2008 oo takiee
przed chwila przywiozlem.
Wrazenia "z dotyku" mieciutkooo bardzo..
I like it.....
k-mart - Śro 27 Lut, 2008 czy 60 nie sa ciut za wysokie do upalania? Młody Papież - Śro 27 Lut, 2008 milutkie DeeS - Śro 27 Lut, 2008
Cytat:
czy 60 nie sa ciut za wysokie do upalania?
Niet
Rozmawialem z michoolem na ten temat ktory chyba byl na takim rozmiarze w lublinie rok temu. Mowil " rewelacja"k-mart - Śro 27 Lut, 2008 w takim razie alrajt
Ja tam lubie niskie opony, 45 max 50 CHRZANEK - Śro 27 Lut, 2008 Ja na I el. lece na swoich drogowych A539.
Jak nie będe zadowolony to sobie zapodam slicki DeeS - Śro 27 Lut, 2008
k-mart napisał/a:
Ja tam lubie niskie opony, 45 max 50
Ja tez Dlatego na ozety zakladam 195/45/ tylko inny model Te wziolem bo musialem Anonymous - Śro 27 Lut, 2008
qbus napisał/a:
Ja bede mial do sprzedania 6 sztuk r888 w 195/50/15... źle sie dogadalismy z Markiem zamowilem mu opony a on wzial z innego zrodla, cena ok 280 zł sztuka.
Planowałem je kupić dopiero w przyszły roku, ale jeżeli zależy Ci na czasie, moge kupić 4 szt w cenie 250 zł/szt, będe w ten weekend w Krakowie.DeeS - Śro 27 Lut, 2008 Nie wytrzymalem... pojechalem dzisiaj na tor..
Wrazenia !?!? Opona kleiiii mocnoo ale do tego potrzeba lepszego hamulca/zawias .
EVO w jedna strone mialo problem....
W druga strone toru przepasc...grzech - Śro 27 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
Grzecha w Tomaszowie dopuscili - chociaz sprawdzali homologacje drogową
w Tomaszowie to chyba takich opon nie widzieli i sie musialem tlumaczyc, nawet cos mi probowali wmowic ze jak jest w regulaminie ze nie mozna slikow to mnie nie dopuszcza pomimo homologacji (a w regulaminie bylo ze musza miec E), ale przeszlo bo opony maja E4. Wieksze jaja byly w lesznie na papiku, bo chyba z 10 zalog na R888 przeszlo badania przede mna a gosc mnie 20 minut meczyl o same opony, zaczal wyciagac jakies katalogi z homologacjami zeby sprawdzic czy jest, cos tlumaczyl ze E4 to moze oznaczac ze jest homologowana na tor a niekoniecznie na droge, ze to oznacza ze "jest homologowana w kraju w ktorym ma homologacje" itp, itd, ale ostatecznie puscil (tak jak 10 zalog przede mna) - smieszne to bylo. To KJSow to chyba najlepsza opona na suche.