Młody Papież - Pon 28 Sty, 2008 sie nada!k-mart - Pon 28 Sty, 2008 MIstrzowskie fele do clio http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=528563116
bad-i-stajliRudello - Pon 28 Sty, 2008 złote... i like!
k-mart za ile mozna je wciagnać przeliczajac na PLN +twoja prowizja k-mart - Pon 28 Sty, 2008 Ziom, ja zadnych prowizji nie biore, nie jestem z allegro
Aukcja, trwa, cena 800.- za 4 17" w bardzo ladnym stanie to chyba nie duzo.
Bierz je, Bad-i sie za to chyba obrazi anjas - Pon 28 Sty, 2008 znajdź coś dla mnie...
17 5x108
szukam na latoRudello - Pon 28 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Ziom, ja zadnych prowizji nie biore, nie jestem z allegro
przecież wiem.. żart, chodziło mi o to ze jak bym brał to bys musiał mi pomoc.. ale żarcik, luzik, malinka
fak zagalopowalem sie bo przeciez jeszcze nie mam auta Gaydek - Pon 28 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
zagalopowalem sie bo przeciez jeszcze nie mam auta
Ja nie mam auta a mam już rozpórkę, tłumik i ksenony .BaRtO_206GT - Pon 28 Sty, 2008
a niby co to za wersja ?? ABSOLUTNIE LIMITOWANA JEST TO 1 Z 500 SZTUK KTÓRE RENAULT WYPRODUKOWAŁO W WERSJI SPORT Z OKAZJI PODWÓJNEGO ZWYCIĘSTWA FORMUŁY 1
kurwa to dlaczego ja mam nr 2037 ???? oszukali mi skurwysyny
POZA TYM SAMOCHÓD ZOSTAŁ MAKSYMALNIE ODCIĄŻONY W WERSJI CYWILNEJ I WAŻY NIESPEŁNA 1060KG,DODAJĄC DO TEGO MOC 255 KONIFreeMan - Pon 28 Sty, 2008
a niby co to za wersja ?? ABSOLUTNIE LIMITOWANA JEST TO 1 Z 500 SZTUK KTÓRE RENAULT WYPRODUKOWAŁO W WERSJI SPORT Z OKAZJI PODWÓJNEGO ZWYCIĘSTWA FORMUŁY 1
motyla noga to dlaczego ja mam nr 2037 ???? oszukali mi motyla noga
POZA TYM SAMOCHÓD ZOSTAŁ MAKSYMALNIE ODCIĄŻONY W WERSJI CYWILNEJ I WAŻY NIESPEŁNA 1060KG,DODAJĄC DO TEGO MOC 255 KONI
Nie bylo tej wersji na polskim rynku... moze to jest cos takiego jak Trophy w clio.
Generalnie ja nie slyszalem o czyms takim a staram sie byc w temacie.
Ps. jak skombinujesz Vin tej megany to Ci powiem Czy gosc pisze bzdety czy nie.r26rulez - Pon 28 Sty, 2008
FreeMan napisał/a:
Generalnie ja nie slyszalem o czyms takim a staram sie byc w temacie.
ja tez,
ciekawi mnie rowniez waga --1060 kg??? to kurwa jak on to zrobil.
alez to musi zapie.rdal.ac przy tej wadze k-mart - Pon 28 Sty, 2008 nie wiem jak ta wersji sie nazywa, ale po CH takie jezdzadzik - Pon 28 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Ziom, ja zadnych prowizji nie biore, nie jestem z allegro
Aukcja, trwa, cena 800.- za 4 17" w bardzo ladnym stanie to chyba nie duzo.
Bierz je, Bad-i sie za to chyba obrazi
bad-i musi je brac!!
Sa mega, sam byl bral ale 17" w clio II to nawet lekkie przegiecie nie mowiac o R5 Gaydek - Pon 28 Sty, 2008 Deskę i zaciski ta Megana ma trochę inne niż r26rulez... chyba.