http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4233178
auto ziomka odemnie z wioski , wali marchewami
po powodzi czy dzwonie?? strick - Czw 24 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
po powodzi czy dzwonie??
Zrobione z 3 przystanków Anonymous - Czw 24 Sty, 2008 nie wiem dokładnie , ale całe malowane było , koles jest maniakiem imprez
to jego trecia troche się zna , więc raczej jakiś mega paździoch to niejest .qbus - Czw 24 Sty, 2008
do sprzedania felgi za 1299 zł...
tel 603 774 007
tak lagadulli...saxorulez - Czw 24 Sty, 2008 lagaduliKonradMK - Czw 24 Sty, 2008 pewnie potrzebuje kasy na remont subaru rasta - Czw 24 Sty, 2008
Gaydek napisał/a:
rasta, dzwoniłeś?
Tak rozmawiałem, konkretny gość się wydaje - zna się na temacie.
Focus tylko w całości na części nie ma mowy, ale ogólnie zajmuje się sprowadzaniem częsci ze Szwajcarii i wspominał, że może mieć RS'a na częsci jak co.Gaydek - Czw 24 Sty, 2008
rasta napisał/a:
RS'a na częsci
A silnik i skrzynia z RSa to ile może kosztować? Anyone? Może zadzwonię do tego handlarza... .rasta - Czw 24 Sty, 2008
Gaydek napisał/a:
A silnik i skrzynia z RSa to ile może kosztować? Anyone? Może zadzwonię do tego handlarza... .
A gdzie chcesz to wpakować, he?Gaydek - Czw 24 Sty, 2008 Kiedyś na moim klubowym forum była dyskusja nt. silnika Focusa / Focusa RS w Pumie.
Czemu małoprawdopodobne, jak najbardziej wykonalne, choć widać, że ciasno było.
Ja bym wsadził zwykłego Zeteca, który razem ze skrzynią i całym osprzętem kupisz za jakieś 2500 tyś. do tego suszare + kolektor od RS'a (w aso 800 pln) i wsio
kilka postów wyzej 106ty sie o nie pytał i odpowiedzialem,ze zdjecia sa wykonane ok 2 lata temu w dawnej siedzibie TRAXu na Szeligowskiej - jutro bede u chlopaków to sie czegos wiecej dowiem
kilka postów wyzej 106ty sie o nie pytał i odpowiedzialem,ze zdjecia sa wykonane ok 2 lata temu w dawnej siedzibie TRAXu na Szeligowskiej - jutro bede u chlopaków to sie czegos wiecej dowiem ;)
wiadomo coś ?
jesli wlasciciel jest slowny to auto jest juz zarezerwowane i jade po nie z kumplem
w sobote lub niedziele :)