Kurna, próbowałem kilka maszyn i najwyższą jaką udało mi się odpalić to była 10.6.5 na którą nie można pobrać najnowszego xcode. Dodatkowo mam amd i to trochę komplikuję wszystko.Cartoon - Pon 07 Sty, 2013 zapewne będziesz musiał kupić mac mini - najtańsze na allegro chodzą poniżej 500 http://allegro.pl/mac-min...2888140962.htmldzik - Pon 07 Sty, 2013 Na G4 nic nie zainstaluje. Musi być intelowy.
Mając ajplowski sprzęt nie ma się pewności to co instalacji. Ostatnie systemu nie działają na starszych mac pro tak dla rozbawienia.
Nie wiem jak z innymi maszynami ale potrafią wywalić sterowniki od starszych kart i jest zabawa.Mucha - Pon 21 Sty, 2013
Pierwsze projekty Iphone'a 6? Jakarti - Pon 21 Sty, 2013 multitasking, w tym mordowanie much i komarów pum - Pon 21 Sty, 2013 raczej zaraz producenci klapków zostaną pozwani przez Appla za kopiowanie ich kształtu Mucha - Pon 21 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
multitasking, w tym mordowanie much i komarów
very funny
oczywiście wyrób chynski PiTT - Pon 21 Sty, 2013 dobra, zmieniając nieco kierunek tej dyskusji
2 działające aplikacje do streamowania wideo z kompa prosto do apple tv... wiem, nie jest to tak oczywiste jak może się wydawać, ale z androidem wcale nie jest tak kolorowo... do tego wrócę na końcu
Air Video - działa wyśmienicie, filmy w bardzo dobrej jakości wraz z obsługą napisów
Emit - streamowanie muzyki, wideo i zdjęć... tyle tylko że póki co nie zadziałało mi wyświetlanie napisów w filmach i zdjęcia też nie pojawiają się na ekranie... może kwestia wersji
postanowiłem sprawdzić jak sobie radzi android z serwowaniem wideo na apple tv... no i ogólnie słabo sobie radzi a albo jakoś jest koszmarna albo tnie się na maxa...Ryba - Śro 30 Sty, 2013 Ktoś może polecić jakąś nawigację na gejfona? (standardowe google maps są fajne ale jednak to tylko mapa).
Oraz jakiś program do mierzenia VMAX (potrzebuje do jazdy na nartach, najlepiej coś w stylu starego nokiowskiego race chrono).
Nie mam problemu żeby zapłacić kilkanaście złotych za dobrą aplikację.Mucha - Śro 30 Sty, 2013 nie mam ale mam coś dla Ultimate Hipster'a
Anonymous - Śro 30 Sty, 2013
M - Śro 30 Sty, 2013 To nawet nie jest smieszne...Michał - Śro 30 Sty, 2013 no, bo to render Ryba - Śro 30 Sty, 2013 Chłopaki jest sprawa,
Ktoś może polecić jakąś nawigację na gejfona? (standardowe google maps są fajne ale jednak to tylko mapa).
Oraz jakiś program do mierzenia VMAX (potrzebuje do jazdy na nartach, najlepiej coś w stylu starego nokiowskiego race chrono).
Nie mam problemu żeby zapłacić kilkanaście złotych za dobrą aplikację.