ŁukaszS3 - Czw 19 Cze, 2014 To nara panowie... rasta - Pią 20 Cze, 2014 Ja lece w przyszły piątek, wynająłem se dom z basenem i boiskiem NBL - Pią 20 Cze, 2014 aż tak się Wam ta Chorwacja podoba? jest cała masa innych ciekawych miejscKamill - Pią 20 Cze, 2014
NBL napisał/a:
aż tak się Wam ta Chorwacja podoba? jest cała masa innych ciekawych miejsc
eeeeeeTam M - Pią 20 Cze, 2014 No popatrz, baltyk tak blisko a ludzie na balkany jezdza jak glupi.anjas - Pią 20 Cze, 2014
NBL napisał/a:
aż tak się Wam ta Chorwacja podoba? jest cała masa innych ciekawych miejsc
np. Dębkirasta - Pią 20 Cze, 2014 Bylem wolę CroJanusz - Pią 20 Cze, 2014 ja jeszcze nie byłe w Cro, moze tak kiedyś jakis wspólny grupowy wypad i wieczna impreza z rozmowami o furach do rana ??
(takie wiem ze teraz dla większości fury to nowe kombi w dizlu )PieQt - Pią 20 Cze, 2014
Janusz napisał/a:
(takie wiem ze teraz dla większości fury to nowe kombi w dizlu )
O przepraszam, można nabyć godne kombi, nie pisze o rs6, ale megane gt220, focus st albo ten nowy seatJanusz - Pią 20 Cze, 2014
PieQt napisał/a:
O przepraszam, można nabyć godne kombi, nie pisze o rs6, ale megane gt220, focus st albo ten nowy seat
Alfa 159 sportwagon w dopasionej wersji, bodajże Ti tez robi mega robote optycznie, a można kupić z napędem na 4 koła i mocna benzyna, albo z klekotem Ale dobrze wiesz ze nie to miałem na myśli jątrząc M - Pią 20 Cze, 2014 Kombi to przesąd, jak przestaniesz uzywac duzego wozka to zostanie Ci dlugi dziwny samochod, zamiast ladnego rodzinnego sedana
Kombi to jak pogodzenie sie z wozkiem inwalidzkim gdy raptem mamy zwichniecie.
Oczywiscie tez kwestia gustu.kaziu1985pn - Pią 20 Cze, 2014
M napisał/a:
Kombi to przesąd, jak przestaniesz uzywac duzego wozka to zostanie Ci dlugi dziwny samochod, zamiast ladnego rodzinnego sedana
+1
da sie zmieścić ze spokojem w sedanie w 4 osoby z bagażami.
Pod warunkiem że panie nie biorą połowy szafy ze soba i kosmetyczki M - Pią 20 Cze, 2014 Bez problemu, jak widze ogormny sens kombi jak ktos ma dzieci i psa albo dwa psy.Janusz - Pią 20 Cze, 2014 ale zobaczcie sami, ... tylko pojawiło sie słowo "kombi" i odrazu dyskusja anjas - Pią 20 Cze, 2014 kombi to nie tylko samochód, to styl życia