To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Dziękuje, Płachytka pozamiatał. Tym bardziej ze znał mojego idola Szeje
Marek23 - Nie 03 Cze, 2012

Badi, a kto teraz z tych co mają konkret sprzęt i budżet jest w RPP szybki? W sensie taki talent, czy cos w tym rodzaju? Nie ma takich. W RPP zeby byc z przodu wystarczy gruba fura i troche testow/oleju w glowie. Tak naprawde są setki kierowców ktorzy z budzetem mogloby byc liderami w RPP. I wcale tu nie mysle o sobie,zeby ktos tak tego nie odebral.

Inaczej mowiac nie podniecal bym sie poziomem w RPP, bo jest niski.

Z RPP do RSMP daleka droga. A z RSMP do jakichkolwiek rajdow europejskich jeszcze dalsza. O WRC nie wspominam. Tak samo z bycia szybkim w osce do bycia szybkim w 4wd tez daleko. Koles wedlug mnie nie ma szans. Popatrz na to jak Chuchala sie rozwinal, a jednak do MŚ nie idzie.

Przem_106 - Nie 03 Cze, 2012

Sam sie dziwie, ze to dopiero moj pierwszy koment dot. tego rajdu.
Marek, w kazdym poscie masz rację i mogłbym sie pod tobą tez podpisywac.
Powtarzam poraz enty - RPP znalazło sie w slepym zaułku.

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Może warto iść do mistrzostw ale do oski
Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Przem_106 napisał/a:
Sam sie dziwie, ze to dopiero moj pierwszy koment dot. tego rajdu.
Marek, w kazdym poscie masz rację i mogłbym sie pod tobą tez podpisywac.
Powtarzam poraz enty - RPP znalazło sie w slepym zaułku.

Narzkacie jak stare baby. Ja tam wierze w chłopaków. Popatrz na raczkowskiego, mega Honda w rpp dostawał a tutaj w ds3 jedzie szybko

Przem_106 - Nie 03 Cze, 2012

Do Mistrzostw zawsze warto isc, ale tylko do taniego pucharu!
Niestety na tą chwilę czegos takiego nie ma :'(
A te klasy N3, czy Opel Cup, nie sprawdzają się jako klasy do pokazania talentu.
Ostatni mądry pomysł to był Clio Cup.

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Szkoda ze sie CRT rozmylo

Bad-i napisał/a:
Narzkacie jak stare baby. Ja tam wierze w chłopaków. Popatrz na raczkowskiego, mega Honda w rpp dostawał a tutaj w ds3 jedzie szybko

No właśnie, ma mega szybki sprzęt,który ponoć(słowa Bębna) na prostej jest równie szybki jak N4. Do tego łatwo nad nim zapanować, o co w 4wd szczególnie przy duzych speedach dużo ciężej. Z resztą widziałem jak Raczkowski wleciał do rowu na Świdnickim bodajże, ratować to on się z opresji nie potrafi.

Bad-i nie chcę Ci psuć zabawy, składasz bardzo fajne i przy tym ambitne w prowadzeniu auto,masz budżet, ciesz sie tym i jeździj. To,że RPP to nie super poziom, nie odbieraj źle.
Według mnie jakby się za Ciebie wziął jakiś konkret trener który by Cie poprowadził odnośnie opisu i sposobu na szybka, a zarazem bezpieczną jazdę to raz dwa mógłbyś się pojawić w top5 RPP.

Być może narzekam, bo choć zywot mam niezły, to kasy na rajdy nie mam i stąd ten pesymizm. Skrzynia z krótkim i szperą wyjdą trochę kasy+ jakieś nowsze półosie+ troche uzywanych opon i nie wiem kiedy jakis rajd pojadę. Jak jest akurat jakiś rajd, to troche mnie to boli.

Edit: Kurcze, Kasperczyk wysoko przyjechał. W Mikołowie dość tak przyjmował od czołówki jadąc na sliku w gościach. Ciekawe jak to sie ma do jego tempa na Karkonoskim

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Marek, ja poszedłem na kompromis. Chce sie uczyć jeździć ale tez mieć z tego zabawę. Nie mówię, mogłem kupić fiesta czy maxa, ale uważam ze to jeszcze nie ten czas. Nie sadze tez żebym przyjechał kiedykolwiek w top5. Dla mnie to pasja, druga po MILFACH ;)

Sam mowisz ze Tomala jest szybki i prawda, ale uważasz ze jakby nagle miał 5 mln euro na koncie to nie powinien iść gdzieś wyżej?

ŁukaszS3 - Nie 03 Cze, 2012

Bad-i napisał/a:
Myśle ze z jego budżetem mielibyscie podobny plan rozwoju

Może on sam sobie tego nawet nie przeliczył... Nie wiem jaki ma budżet ale taki Pan jak Sołowow który biednym człowiekiem nie jest powiedział że nie stać go na RSMŚ... Ale niech ma z mojej kieszeni to nie idzie...

106 - Nie 03 Cze, 2012

mysle ze w przypadku Sołowowa wiekszym problemem niz kasa jest czas jaki
musialby poswiecic na starty w rsmś.

Bad-i napisał/a:
Sam mowisz ze Tomala jest szybki i prawda, ale uważasz ze jakby nagle miał 5 mln euro na koncie to nie powinien iść gdzieś wyżej?

Jest szybki jak na RPP i mu życze. Ale mega hiper driver to z nie go nie jest.

Co do pieniedzy to sie nie wypowiadam. Bo bez konkretnych wyliczeń to głupia gadka się zrobi.

Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

ŁukaszS3 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Myśle ze z jego budżetem mielibyscie podobny plan rozwoju

Może on sam sobie tego nawet nie przeliczył... Nie wiem jaki ma budżet ale taki Pan jak Sołowow który biednym człowiekiem nie jest powiedział że nie stać go na RSMŚ... Ale niech ma z mojej kieszeni to nie idzie...

ja pisalem o mistrzostwach w ośce

poza tym, uwazam ze kazdy kto ma kase (tez nie zagladam do kieszeni) powinien kupic WRC i jezdzic nim nawet w KJSach. Wole taka sciezke rozwoju/proby zyciowej niz udowadnianie innym ze sa bardziej wartosciowi kierowcy. Swiata nie zbawimy

Eh, ja już nie komentuję. Nie mam kasy, wiadomo,że inaczej na to patrzę. Dobrze,że Kajto wygrywa a nie bogacze.
Bad-i - Nie 03 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Eh, ja już nie komentuję. Nie mam kasy, wiadomo,że inaczej na to patrzę. Dobrze,że Kajto wygrywa a nie bogacze.

a to prawda, ja tez uwazam ze super ze taki Kajto ma warunki zeby wygrywac. Jak wygramy w totka to pojedziemy Mini WRC na Ułęż :]