pum - Pon 08 Paź, 2012 byłem u lekarza, rtg robiłem - kręgosłup cały. dostałem kołnierz na tydzień.no name - Pon 08 Paź, 2012 Tylko go noś, ja po strzale odpuściłem temat i do dziś odbija mi się to czkawkąolek - Pon 08 Paź, 2012 co by bylo gdyby wpuscili tego ziomka od evo? Pirania - Pon 08 Paź, 2012 Pum, a masz zakwasy albo sińce po szelkach?
Mistrzem był koleś który Prosiakiem walnął środkiem kałuży przed samym zakrętem. Mało tego, że wybrał jakiś kosmiczny tor jazdy to jeszcze wjechał w środek kałuży wypadając w zakręt co zaoowocowało spinem. Jednak nie uniknął spotkania w bandą w kolejnym podejściu.pum - Pon 08 Paź, 2012 mam ślady po pasach i sińca na nodze... szyja jest przesztywniona i tyle. dobra koniec pierdolenia - jestem cały i z tego się ciesze.Franek - Pon 08 Paź, 2012 To teraz spy foto z pod flokarni dawajcie.
Cos sie w aucie uchowało?rasta - Pon 08 Paź, 2012 Niewiele, każda blacha pogięta, zawias w proszku, felgi w prosku, nawet tarcza haulcowa pękła na pół, kompletna demolka, ale motor pewnie by odpalił - wiadomo Zetec
Nietety pod flockarnią nie daliśmy rady zrzucić fury bo wsystko stało dęba, zadne koło się nie kręci, wszytko pourywane. a nie było do czego przywiązać by dało się ściągnć z lawet, walczyliśmy do 3 wiczorem no name - Pon 08 Paź, 2012 No ale coś tam się wyjmie chyba,
jeżeli pum jest cały to stołki chyba wytrzymały ?was79 - Pon 08 Paź, 2012 stołki po takim dachu na śmietnik się nadająno name - Pon 08 Paź, 2012 Kierowcy w dupe dostał ale pusty pasażera ?WuRC - Pon 08 Paź, 2012 O kurde grubo pum, ważne że Ty jesteś bez szwanku, auto to tylko blaszki.fydi - Pon 08 Paź, 2012 Trzeba szukać jakiś pozytywnych aspektów tego zdarzenia. Teraz możesz kupić clio sporta i latać po torze jak STF albo jak Mars23 w rajdach albo jak Januszek po drogach Shymek - Pon 08 Paź, 2012 a tak BTW - miałeś na auto AC? Albo jakieś NNW chociaż - to może jak pochodzisz do lekarza to się uda jakąś kasę z ubezpiecznia odzyskaćno name - Pon 08 Paź, 2012 NNW powinien zagwarantować organizator,
albo mieć zapis że musi być wykupione przez startujących.Janusz - Pon 08 Paź, 2012 Pum jaka miałeś zazwyczaj prędkość na wyjściu z tego zakrętu ??