To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

GeKo - Czw 13 Cze, 2013

:rotfl:
Vlodarsky - Czw 13 Cze, 2013

A ja mam problem z siłownią... kompletnie nie potrafie wytrzymać ćwiczeń w jednym miejscu.
zefir - Czw 13 Cze, 2013

ja tez :)

dlatego crossfit jest mega alternatywa

zefir - Sob 15 Cze, 2013

dzis pierwsze bieganie z serii Parkrun.pl czyli 5km w po parku

mega inicjatywa i mobilizacja zeby nie chlać ( co ostatnio mi sie udaje :jupi: ) i wstawac rano i biegac w sobote przed praca.

cel byl 30 min, udało sie wg. zegarka 28:30 :jupi: :jupi:

jestem mega szczesliwy, bo to wlasciwie moje 3 bieganie wogole w tym roku, a od 1,5 miesiaca nawet nie cwicze bo pracuje caly czas.

teraz jest plan jakies 10km przebiec w sierpniu :) i przedewszystkim ruszac sie ( jakakolwiek forma sportu ) 3 x w tyg i miec motywacje

Anonymous - Sob 15 Cze, 2013

zefir, good job!

Ja dzisiaj chciałem sprawdzić 4km średnio-szybkim tempem: 20min (flat) + 1km trochę szybciej czyli w około 4:30min (zrobiłem w 4:55) ale się nie udało. Albo za dużo zjadłem dzisiaj albo nogi za ciężkie albo inna wymówka...

Poprawiłem Coopera: 2.48 @ 12min

muszę się jednak jeszcze "wbiegać" bo za oporowo to idzie :/

Dzisiaj przerzucone łopatą kilkanascie ton-pierwsze 2 tony słabo,pózniej sie rozgrzałem,mniej więcej w połowie tradycyjny ból pleców w okolicy lędzwiowej,ale jakoś dojechałem do konca,czasu niestety nie znam ;D
GeKo - Sob 15 Cze, 2013

Miniac - Nie 16 Cze, 2013

Sport to mord!! xD
bizon - Nie 16 Cze, 2013

AleX napisał/a:
Poprawiłem Coopera: 2.48 @ 12min

Pyknałeś mnie o 0.01 ;D Muszę kiedyś pobiec ten test na max a nie tylko tak przy okazji, zobaczymy co wyjdzie.

Dziś wróciłem (po przerwie na jelitówkę ;D ) do treningu i 10 km poszło w 59m, a to były interwały i 25m z tych 59 to był trucht (rozgrzewka i cooldowny). Docelowe 10km w 55m wydaje się być jednak w zasięgu za 2.5 miesiąca :)

zefir - Nie 16 Cze, 2013

spokojnie tyle zrobisz, ja po poltora miesiaca sredniej jakosci przygotowan zrobilem 56min na 10km rok temu przy mojej wadze ~90kg :)
bizon - Nie 16 Cze, 2013

No ale ty jesteś superman a ja już stary dziad ;D
zefir - Nie 16 Cze, 2013

jasneeeeeeee

dobra dzis dorzuciłem 43km na rowerze i przy okazji odkryłem zajebista miejscówke pod Łodzią gdzie grilluja mega pstragi ;D

bizon - Nie 16 Cze, 2013

Muszę tam wbić zatem na rybkię :D
Ja dziś lajtowo 55km bo po wczorajszym bieganiu pary w kulosach trochę brakowało :)

Anonymous - Nie 16 Cze, 2013

A ja sie dzisiaj w robocie opierdalałem-kawki,żarełko,łażonko,fejsbuczek,podoba mnie sie to,szkoda ze bardzo rzadko sie trafia.